Tgrt Haber

Milletvekili seçilemeyen Barış Atay oyunculuğa geri dönüyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
10 Eylül 2023 11:22 - Güncelleme : 10 Eylül 2023 11:44
Milletvekili seçilemeyen Barış Atay oyunculuğa geri dönüyor!

2023 seçimlerinde seçilemeyen eski TİP Hatay Milletvekili Barış Atay, bıraktığı oyunculuk ve yönetmenlik kariyerine geri dönmeye hazırlanıyor.

Eski TİP Hatay Milletvekili Barış Atay, 14 Mayıs seçimlerinde Türkiye İşçi Partisi​'nden Antalya​'dan 2. sıra milletvekili adayı olmuştu. Yeniden seçilemeyen Barış Atay, daha önce yaptığı oyunculuk ve yönetmenlik kariyerine yazdığı bir tiyatro oyunuyla dönmeye karar verdi. Oyununun adı ise 'İntihar Şovu' 

Milletvekili seçilemeyen Barış Atay oyunculuğa geri dönüyor!

‘İNTİHAR ŞOVU’ TİYATRO OYUNUYLA GERİ DÖNÜYOR!

Eski TİP milletvekili Barış Atay, sosyal medya hesabından "İntihar Şovu" adlı tiyatro oyununun senaryo görselini paylaştı. "Çok az kaldı. Bilerek, bilmeyerek kelimelerin dökülmesine yardımcı olan herkese, her şeye selam olsun" ifadeleriyle paylaşım yapan Atay, Adana Altın Koza Film Festivali’nde Öğrenci Filmleri jürisinde de yer alan Barış Atay’ın yönetmelik ve oyunculuk için dizi-film senaryo tekliflerini değerlendirdiği öğrenildi. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...