Tgrt Haber

Nazlı Sabancı hamilelik müjdesi verdi: Üzerindeki elbisenin fiyatı dudak uçuklattı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
10 Mart 2023 11:25 - Güncelleme : 10 Mart 2023 12:09
Nazlı Sabancı hamilelik müjdesi verdi: Üzerindeki elbisenin fiyatı dudak uçuklattı!

Türkiye’nin en zengin ailelerinden Sabancıların gelini Nazlı Sabancı önceki gün sosyal medya hesabından hamile olduğunu duyurdu. Sabancı’nın yayınladığı fotoğrafta üzerindeki elbise dikkat çekince takipçiler araştırmaya koyuldu. Sosyetik gelinin dünyaca ünlü bir markaya ait olan kot mini elbisesinin fiyatı ise öğrenenleri adeta şoke etti.

Sosyetenin ünlü çiftlerinden iş insanı Hacı Sabancı​ ile eşi Nazlı Sabancı​, 2021 yılında Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında sade bir nikahla dünya evine girdi. Ünlü çift, 25 Haziran 2022'de ise Çırağan Sarayı​'nda görkemli bir düğün yaptı. Önceki gün hamile olduğu müjdesini veren Nazlı Sabancı’nın üzerindeki elbise takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Sabancı’nın elbisesinin fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Nazlı Sabancı hamilelik müjdesi verdi: Üzerindeki elbisenin fiyatı dudak uçuklattı!

40 BİN TL’LİK ELBİSE

Sosyal medya hesabından eşi Hacı Sabancı ile bir fotoğrafını yayınlayan Nazlı Sabancı, hamile olduğunu duyurdu. Sabancı'nın "3" notuyla yayınladığı paylaşım kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutulurken elbisesi de merak konusu oldu. Sabancı'nın dünyaca ünlü bir markaya ait olan kot mini elbisesinin 40 bin TL olduğu ortaya çıktı. Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı'nın kız bebek bekledikleri ileri sürüldü.

HACI SABANCI KİMDİR?

1987 İstanbul doğumlu olan Hacı Sabancı, Ömer ve Arzu Sabancı'nın en büyük oğludur. İstanbul Saint-Benoit Fransız Lisesi'ni tamamladıktan sonra, Amerika’da bulunan Boston TUFTS University'de ekonomi eğitimi aldı. Üniversite eğitimi sonrasında Londra'da, City University'de Denizcilik ve Finans üzerine master programına katılarak eğitimini tamamladı. Densa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Hacı Sabancı, aynı zamanda Marinsa Denizcilik ve Hayat Tekstil şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi'dir.

NAZLI KAYI KİMDİR?

1988 doğumlu olan Nazlı Kayı, Bursa doğumludur. Liseyi İstanbul’da bitiren Nazlı Kayı, Londra’daki Westminster Üniversitesi’nden mezun oldu. Sanat tarihi ile ilgilenen Kayı, İstanbul Modern'de sanat tarihi dersleri almaya başladı. Hacı Sabancı, 2020 kasım ayında Nazlı Kayı'ya romantik bir akşam yemeğinde, tektaş yüzükle evlilik teklif etmişti. Çift 2021’de dünya evine girdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...