Tgrt Haber

Yaşananları sineye çekti! Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül iddiaların ardından el ele görüntülendi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Nisan 2023 09:56 - Güncelleme : 28 Nisan 2023 10:13
Yaşananları sineye çekti! Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül iddiaların ardından el ele görüntülendi!

Alaçatı’daki eğlence mekânında bir kadınla samimi görüntüleri ortaya çıkan oyuncu Kadir Doğulu, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Eşi Neslihan Atagül’ün ne yapacağı merak konusu olurken Kadıköy’de el ele görüntülenen çift sosyal medya kullanıcılarına bir şok daha yaşattı.

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül​ kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu​ ile 2016 yılında dünya evine girmiş, ancak bu zamana kadar Doğulu’nun adı ise birkaç kez başka isimlerle anılmıştı. Doğulu’nun magazin gündemine oturan son olayından sonra Neslihan Atagül’den farklı bir tepki bekleyen takipçileri bu defa Atagül’e tepki gösterdi. Eşi Kadir Doğulu’nun eğlence mekânında bir kadınla samimi görüntülerine "Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma" şeklindeki açıklama yapan Atagül, Kadıköy'de el ele görüntülenerek evliliklerinde sorun olmadıklarını gösterdi.

KADİR DOĞULU’NUN AÇIKLAMASI ALAY KONUSU OLDU!

TGRT Haber’den derlenen bilgiyle; Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Kadir Doğulu’nun Gazeteci Birsen Altuntaş’a yaptığı şu açıklama gündeme bomba gibi düştü: "Ben bu görüntüleri bu şekilde yayan kişinin benimle yakınlaşmak isteyen ama yakınlaşamayınca da bu şekilde davranan bir kişi olduğunu düşünüyorum. O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet ederim, bir müşkülü varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım. Bunun yerinin ve zamanının da bir önemi yok"

Bu açıklamanın ardından Doğulu sosyal medyada “Müşkülünüz varsa dinleyebilirim”, “Şener Şen’in meşhur repliği ‘yaz kızım’dan farksız bir açıklama” şeklindeki yorumlarla adeta alay konusu oldu.

Yaşananları sineye çekti! Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül iddiaların ardından el ele görüntülendi!

KADIKÖY’DE EL ELE

Tüm yaşananların ardından Atagül’ün "Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma" şeklindeki yorumu ve Kadıköy’de eşiyle el ele görüntü vermesi takipçilerini çileden çıkardı. Atagül’ün hayranları “Seni bu adamdan kurtarabilirim”, “Kendine bunu yapma” gibi yorumlarla sitem etti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...