Tgrt Haber

Nihat Doğan ‘Antidepresan’ için Mabel Matiz'e 100 bin dolar teklif etti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Mart 2023 12:07 - Güncelleme : 30 Mart 2023 14:18
Nihat Doğan ‘Antidepresan’ için Mabel Matiz'e 100 bin dolar teklif etti!

Besteci ve şarkıcı Mabel Matiz’in ‘Antidepresan’ isimli şarkısının kendisi sayesinde sevildiğini söyleyen Nihat Doğan, şarkıyı almak için kolları sıvadı. Matiz'e seslenen Doğan, "Antidepresan için Mabel Matiz 100 bin dolar veririm" dedi.

Katıldığı bir canlı yayında Mabel Matiz​'in "Antidepresan" şarkısını seslendiren Nihat Doğan​, sosyal medyada dakikalar içinde gündeme oturmuştu. Günlerce konuşulan Nihat Doğan, YouTube​'da yayınlanan Konuşa Konuşa isimli programa telefonla bağlandı ve Mabel Matiz'e “Halk Nihat Doğan demiş. Daha bunun tartışması olur mu?" dedi.

"ŞARKI NİHAT DOĞAN'LA BİRLİKTE YENİDEN AYAĞA KALKTI"

Halkın Antidepresan şarkısını kendisi sayesinde benimsediklerini belirten Nihat Doğan, "Şarkı Nihat Doğan'la birlikte yeniden ayağa kalktı. O yüzden mukayese kabul etmiyorum. Halka rağmen bir şey yapılmaz, halk ne diyorsa odur. Halk Nihat Doğan demiş. Daha bunun tartışması olur mu?" dedi. Şarkıcı, "Antidepresan için Mabel Matiz 100 bin dolar verir misin?" sorusuna "Veririm. Siz de çıtayı baya yükselttiniz" cevabını verdi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Pelin 2 Nisan 2023 08:25

Herhalde saka yapiyor

Sonraki Haber Yükleniyor...