Tgrt Haber

Nilperi Şahinkaya ile Burak Deniz arasındaki duruşmanın tarihi belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2024 17:10 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 17:28
Nilperi Şahinkaya ile Burak Deniz arasındaki duruşmanın tarihi belli oldu

Adana Film Festivali sırasında Nilperi Şahinkaya ve Burak Deniz arasında yaşanan olay mahkeme taşınmış ve 7 yıl hapis cezasıyla yargılanan Burak Deniz hakkında beraat kararı verilmişti. Nilperi Şahinkaya’nın karara itiraz etmesinin ardından yargılamanın ilk duruşması 16 Nisan saat 14.00’de Adana’da görülecek.

Adana​ Film Festivali'nde oyuncu Nilperi Şahinkaya​, kendisine küfür ettiği ve kavga çıkardığı iddia edilen Burak Deniz​ ile ilgili hukuki süreci başlattı. Burak Deniz'in 7 yıl ile yargılandığı ilk davada beraat etmesinin ardından Nilperi Şahinkaya karara itiraz etti. 

BURAK DENİZ İLE NİLPERİ ŞAHİNKAYA'NIN DAVASININ TARİHİ BELLİ OLDU 

Burak Deniz'in ilk duruşmada beraat etmesinin ardından Nilperi Şahinkaya‘nın avukatı Nail Gönenli karara itiraz etti ve Adana 33. Asliye Ceza Mahkemesi’nde duruşma açıldı. Nilperi Şahinkaya ile Burak Deniz arasındaki yargılamanın ilk duruşması 16 Nisan saat 14.00’de Adana’da görülecek.

Nilperi Şahinkaya ile Burak Deniz arasındaki duruşmanın tarihi belli oldu - 1. Resim

BURAK DENİZ BERAAT ETMİŞTİ 

Geçen yıl dizisinin çekimleri için Adana’da olan Burak Deniz, gittiği otelde Nilperi Şahinkaya ve erkek arkadaşına hakaret ettikten sonra tartışma yaşanmış ve konu mahkemeye taşınmıştı. Şahinkaya, Burak Deniz’in özrünü kabul etmeyerek oyuncu hakkında şikayetçi oldu. 

Mahkemenin gerekçeli kararında Burak Deniz’in Necmi Deniz Akıncı'ya karşı üzerine atılı "Basit Yaralamaya Teşebbüs" suçundan TCK'nın 86/2, 35/2, 53 maddeleri gereğince cezalandırılması talebiyle açılan kamu davasının yapılan yargılamasında yüklenen fiilin kanunda suç olarak tanımlanmamış olması nedeniyle beraatine karar verildiği belirtildi. Burak Deniz’in Nilperi Şahinkaya ve Necmi Deniz Akıncı'ya yönelik tehdit ve hakaret suçlamalarından da TCK'nın 125/1-4, 106/1, 53 maddeleri gereğince cezalandırılması talebiyle açılan kamu davasının da sanığın atılı suçları işlediğinin sabit olmaması nedeniyle beraat ettiği ifade edildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...