Tgrt Haber

Altın Kelebek'te ödül alan Pınar Deniz'in konuşması alay konusu oldu: “Benim bu dünyayı kurtarmam lazım”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
05 Aralık 2022 10:18 - Güncelleme : 05 Aralık 2022 11:21
Altın Kelebek'te ödül alan Pınar Deniz'in konuşması alay konusu oldu: “Benim bu dünyayı kurtarmam lazım”

Televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden ‘Altın Kelebek Ödülleri’nin dün akşam 48’incisi düzenlendi. "En İyi Kadın Oyuncu” alanındaki ödül ‘Yargı’ dizisindeki rolüyle Pınar Deniz’e verildi. Pınar Deniz’in ödülünü aldıktan sonraki sahne konuşması ise sosyal medyada alay konusu oldu.

48’incisi düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu​ Ödülü" Pınar Deniz​'e gitti. Ünlü oyuncunun ödül aldıktan sonra yaptığı konuşma sosyal medyada alay konusu oldu. Oyuncu olmak istemesinin nedenini anlatan Deniz, "Benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem lazım tam olarak bu duygu beni oyuncu yaptı" cümleleri sosyal medyanın diline düştü. Deniz’e "Ne komik ve saçma bir konuşma" şeklinde yorumlar yapıldı.

PINAR DENİZ'İN KONUŞMASI ALAY KONUSU OLDU: KENDİNİ REZİL ETTİN!

Yılın en iyi film, dizi ve müzik ödüllerinin dağıtıldığı gecede "En İyi Erkek Oyuncu Ödülü" Kaan Urgancıoğlu​'na verilirken “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” ise Pınar Deniz’e gitti. Ödülünü aldıktan sonra Pınar Deniz’in yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu. Deniz "İzlediğim filmde, para yüzünden çocukları katlediyorlardı. Ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım, hızımı alamadım metroda arkadaşıma şunları söyledim; benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım dedim. Ve tam olarak bu duygu beni oyuncu yaptı. Teşekkür ederim" dedi. Sosyal medya kullanıcıları ise Deniz'in bu sözleri ile resmen alay etti. Sosyal medya kullanıcıları, "Çok saçmaydı ya, izlerken utandım", "Ne komik ve saçma bir konuşma", “Kendini rezil ettin keşke teşekkür edip yerine otursaydın” şeklinde yorumunda bulundu.

Altın Kelebek'te ödül alan Pınar Deniz'in konuşması alay konusu oldu: “Benim bu dünyayı kurtarmam lazım”

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...