Tgrt Haber

Oktay Kaynarca sahte hesapla para toplayanlara verdi veriştirdi: Umarım dünya gözüyle karşıma çıkar, şerefsiz!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 Şubat 2023 09:49 - Güncelleme : 22 Şubat 2023 10:23
Oktay Kaynarca sahte hesapla para toplayanlara verdi veriştirdi: Umarım dünya gözüyle karşıma çıkar, şerefsiz!

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, kendi adına sahte bir TikTok hesabı açıldığını ve bu hesaptan para toplandığını öğrendi. Durumu fark eden ünlü oyuncu sosyal medya hesabından "Dolandırıcılık yapmaya kalkan bir şerefsiz var. İtibar etmeyin. Umarım dünya gözüyle karşıma çıkar” paylaşımında bulundu.

Kahramanmaraşta meydana gelen büyük depremle sonrası yardım kampanyalarına katılan ve kendi adına da bağış yapan “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca​, sahte hesap​ mağduru oldu. Kendisine ait olmayan bir TikTok​ hesabı açıldığını ve depremzedeler için para toplandığını öğrenen ünlü oyuncu, sosyal medya hesabı Instagram’dan takipçilerini uyardı ve tepki gösterdi.

"BU ŞEREFSİZLER HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU"

Instagram hesabından takipçilerini uyararak paylaşım yapan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, "TikTok'ta adıma sayfa açıp yardım toplama bahanesiyle dolandırıcılık​ yapmaya kalkan bir şerefsiz var. Bu tür hesaplara ve insanlara itibar etmeyin lütfen. Bu şerefsizler hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Umarım dünya gözüyle karşımda görürüm bunları" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...