Tgrt Haber

The Walking Dead dizisinin 28 yaşındaki ünlü oyuncusu hayatını kaybetti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 Şubat 2023 09:13 - Güncelleme : 22 Şubat 2023 09:49
The Walking Dead dizisinin 28 yaşındaki ünlü oyuncusu hayatını kaybetti!

Ekranlarda fırtına gibi esen ve 11 yıl süren The Walking Dead dizisindeki Casper karakteriyle tanınan oyuncusu Jansen Panettiere, 28 yaşında hayatını kaybetti. New York'taki evinde ölü bulunan Panettiere'nin ölüm sebebi belirtilmedi

11 sezon süren efsane dizi "The Walking Dead" dizisinde oynadığı "Casper" karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran genç oyuncu Jansen Panettiere, 28 yaşında hayatını kaybetti.

NEW YORK​'TAKİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Ailesinin TMZ ve Deadline haber sitelerine yaptığı açıklamaya göre; ABD'li oyuncunun New York'taki evinde ölü bulunduğu bildirildi. Kız kardeşi Hayden Panettiere ile çeşitli projelerde birlikte yer alan genç oyuncu, sinemaya seslendirme yaparak adım attı.

TEK BÖLÜMLÜK ROLÜ İLE ADINI DUYURDU

İlk olarak 2002'de "Even Stevens" dizisiyle izleyici karşısına çıkan Panettiere, 2009'da vizyona giren "The Perfect Game" filmindeki rolüyle tanındı. Tüm dünyada izlenen "The Walking Dead" dizisindeki tek bölümlük rol ile akıllara kazınan Panettiere, en son 2022 yapımı "Love and Love Not" filminde oynamıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...