Tgrt Haber

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin oyuncusu apar topar ameliyata alındı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
05 Ekim 2023 09:13 - Güncelleme : 05 Ekim 2023 09:13
Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin oyuncusu apar topar ameliyata alındı!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Necati karakteriyle izleyici karşısına çıkan Sercan Badur, sevenlerini korkuttu. Amerika’da acil olarak ameliyata alınan oyuncu, sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından bilgi verdi.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Güllerin Savaşı gibi dizilerde rol alan Sercan Badur, bir süredir Amerika’da yaşıyor. Sosyal medya paylaşımıyla korkutan oyuncu​, operasyon​ geçirdiğini açıkladı. Sağlık durumunun iyi olduğunu da belirten oyuncuya çok sayıda mesaj yağdı.

SERCAN BADUR ACİL AMELİYATA ALINDI 

Sosyal medya hesabından sedyede fotoğraf paylaşan oyuncu Sercan Badur yaşadığı Amerika’da operasyon geçirdi. Badur fotoğrafın altına "Üzülme safra kesem Beni terk eden ilk kişi sen değilsin. Hala apandisitimi özlüyorum." notunu düştü. Oyuncu arkadaşlarından Sercan Badur'a 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin oyuncusu apar topar ameliyata alındı!

SERCAN BADUR KİMDİR?

 30 Ekim 1990 doğumlu Sercan Badur, oyunculuk kariyerine Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki rolüyle başladı. Dizlerin yanı sıra tiyatro oyunlarına da ağırlık veren oyuncu peş peşe Güllerin Savaşı, Son Yaz Balkanlar, Babam ve Ailesi, Masum Değiliz ve Tövbeler Olsun dizilerinde rol aldı. 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...