Tgrt Haber

Oyuncu Onur Saylak, Türkiye İşçi Partisi'ne üyeliğini açıkladı: Bu belge inadınıza sahip çıktığınızın kanıtıdır

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Şubat 2023 09:16 - Güncelleme : 23 Şubat 2023 10:16
Oyuncu Onur Saylak, Türkiye İşçi Partisi'ne üyeliğini açıkladı: Bu belge inadınıza sahip çıktığınızın kanıtıdır

Ülkemizde yaşanan büyük depremlerin ardından afet bölgesine göndermek üzere babası ve kardeşiyle afet bölgesi için konteyner yapan ünlü oyuncu Onur Saylak, sosyal medya hesabından Türkiye İşçi Partisi'ne üye olduğunu belirtti. Bir belge yayınlayan ünlü oyuncu paylaşımında “Bu belge inadınıza sahip çıktığınızın kanıtıdır” ifadelerine yer verdi.

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Depremlerden en çok etkilenen Hatay​, önceki akşam iki depremle daha sarsıldı. Depremzedeler için babası ve kardeşiyle konteyner yaparak bölgeye gönderen Onur Saylak​, son paylaşımıyla dikkat çekti. Saylak, sosyal medya hesabından Türkiye İşçi Partisi​'ne üye olduğunu

“BU BELGE İNADINIZA SAHİP ÇIKTIĞINIZIN KANITIDIR”

Twitter hesabından paylaşım yapan ünlü oyuncu, Türkiye İşçi Partisi'nin "İnatçılık Belgesi... Bu belge inadınıza sahip çıktığınızın kanıtıdır. Gerektiğinde kullanmaktan çekinmeyin" yazılı bir fotoğrafını paylaşarak üye olduğunu duyurdu. Ünlü isim paylaşımında "Sen de gel TİP" ifadelerini kullandı. Saylak'ın paylaşımına yorum yapan parti üyesi oyuncu Barış Atay, "Hoş geldin kardeşim" yorumunda bulundu.

Oyuncu Onur Saylak, Türkiye İşçi Partisi'ne üyeliğini açıkladı: Bu belge inadınıza sahip çıktığınızın kanıtıdır

ONUR SAYLAK KİMDİR?

12 Mayıs 1977'de dünyaya gelen Arif Onur Saylak aslen Ankaralıdır. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü’nde eğitim gördü. Sonrasında üniversiteden ayrılarak Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü okudu. Üniversite senelerinde tiyatro kulübüne katılan Onur Saylak, amatör tiyatro oyunlarında yer aldı. Daha sonra hayatının geri kalanını aktör olarak sürdürmeye karar verdi ve Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü bitirdi.

Kod Adı dizisiyle izleyici kitlesini genişleten Saylak, TED Koleji’nde tiyatro yönetmeni olarak da çalıştı. 2003'te TRT 2 televizyonunda Hadi Gidelim isimli 13 bölümlük bir gençlik programı sundu. Farklı sanat dallarında kendisini gösteren Onur Saylak, sinema dünyasına ise 6 Haziran 2008 yılında 15. Altın Koza Film Festivali kapsamında ilk kez gösterime giren ve aynı zamanda en iyi film ödülünü kazanan Sonbahar adlı sinema filmiyle adım attı. Daha sonra Güz Sancısı filminde de rol aldı 2009 yılında ise Yılmaz Güney Özel Ödülü alan Nesli Çölgeçen'in yönettiği Denizden Gelen filminde başrolde oynadı.

28 Temmuz 2011'de Fransa’nın Başkenti Paris’de kendisi gibi oyuncu olan Tuba Büyüküstün ile evlendi. 5 Haziran 2017’de Tuba Büyüküstün’den boşanan Onur Saylak’ın bu evlilikten ikiz kızları var.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...