Tgrt Haber

Paralı abonelik başlatan Şeyma Subaşı hüsrana uğradı! Yeni ödülü çok şaşırtacak

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
26 Nisan 2023 09:00 - Güncelleme : 26 Nisan 2023 10:37
Paralı abonelik başlatan Şeyma Subaşı hüsrana uğradı! Yeni ödülü çok şaşırtacak

Ünlü televizyoncu Acun ılıcalı’nın eski eşi ve kızının annesi Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından başlattığı ücretli başlattığı abonelik sisteminde beklediğini bulamadı. 3 milyon takipçisiyle 5 bin aboneye bile ulaşamayan Subaşı, sayıyı yükseltmek için kampanya başlattı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı​ ile 2017 yılında evlenip 2018 yılında boşanan Şeyma Subaşı​, sonrasında Amerika’ya yerleşmiş bir süre orada yaşamıştı. 2 yıl önce Mısırlı iş insanı Meedo ile tanışan Subaşı, geçtiğimiz yıl evlilik kararı aldı. Haziran ayından evlenmeye hazırlanan fenomen isim, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiriyor. Instagram’da 3 milyona yakın takipçisi olan Subaşı, "subscribe" bölümünden ücretli içeriğe geçti ve bunu takipçilerine 134.99 TL'den sundu.

Paralı abonelik başlatan Şeyma Subaşı hüsrana uğradı! Yeni ödülü çok şaşırtacak

UMDUĞUNU BULAMADI

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre; Ücretli aboneline burada özel anlarını açan Şeyma Subaşı, 3 milyona yakın takipçisi olmasına rağmen hiç beklemediği bir tepki aldı. Şeyma'yı yakın çevresi gibi takipçileri de hüsrana uğrattı. Milyonlarca takipçisi bulunan Şeyma Subaşı, 5 bin ücretli aboneye ulaşamamış.

KAMPANYA BAŞLATTI

Olay sonrası hüsrana uğrayan Şeyma Subaşı, abone sayısını artırmak için kampanya başlattı. Subaşı, 5 bininci aboneye telefon, 10 bininciye yurt içi tatili ve 20 bininciye de yurt dışı tatili hediye edecekmiş.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...