Tgrt Haber

Şahan Gökbakar’dan seferberlik çağrısı: 99 depreminden daha büyük bir felaket!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2023 10:58 - Güncelleme : 08 Şubat 2023 11:28
Şahan Gökbakar’dan seferberlik çağrısı: 99 depreminden daha büyük bir felaket!

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem 10 şehirde büyük yıkıma sebep oldu. Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya başta olmak üzere diğer şehirlerde de binlerce ölü ve yaralının olduğu deprem bölgesine yurdun dört bir yanından yardımlar gitmeye devam ediyor. Yardımda öncü olanlardan oyuncu Şahan Gökbakar durumun vahametini gözler önüne sermek için bir paylaşım "Acilen ulusal seferberlik ilan edilmesi lazım" dedi.

Türkiye, Kahramanmaraş’ta aynı gün yaşanan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki büyük depremle sarsıldı. Kahramanmaraş​ ve 10 şehrin dümdüz olduğu büyük felakette deprem​ bölgesine hız kesmeden yardımlar ulaşıyor. Zorlu kış koşullarının da enkaza ulaşmayı güç hale getirdiği depremde yardım​ bölgeden yardım çığlıkları gelmeye devam ediyor. Ünlü sanatçılar sosyal medya hesaplarından sesini duyurmaya çalışanları öne çıkararak kurtarılmalarına vesile oluyor. İlk günden itibaren eşiyle birlikte enkaz altındakilerin sesini duyurmaya çalışan Şahan Gökbakar, seferberlik çağrısında bulundu.

Şahan Gökbakar’dan seferberlik çağrısı: 99 depreminden daha büyük bir felaket!

“99 DEPREMİNDEN DAHA BÜYÜK BİR FELAKET”

Sosyal medyada paylaşım yapan komedyen Şahan Gökbakar "Ya insan yatağında uyumaya utanır mı? Dün gece sıcak evlerimizdce, yataklarımızda yatmaya, uyumaya utandık...Binlerce insan yardım çığlığı atıyor, yayın yapıyor, yalvarıyor ve yardımın gelmediğini haykırıyor. Sokakta kalanlar ayrı, göçük altındakiler ayrı. Çok kötü, çok zor. Akıl almaz bir haldeyiz... Acilen ulusal seferberlik ilan edilmesi lazım. 99 depreminden daha büyük bir felaket. Kimse kimseyi kandırmasın. Durum çok felaket. Devletin ne insan gücü varsa sahaya çıkması lazım. İnanılmaz görüntüler var Hatay​'da YAYINLANAMAZ GÖRÜNTÜLER DİYORUM! ANLAYIN ARTIK! Durum çok kötü." dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...