Tgrt Haber

Sahnede kavga! Demet Akalın ve Resul Dindar birbirine girdi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İHA
14 Ağustos 2023 06:24 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 06:41

Artvin’deki festivalde sahne alan Resul Dindar ve Demet Akalın arasında sahnede konser saati konusunda kameraların önünde gerginlik yaşandı.

Artvin’in Arhavi ilçesinde düzenlenen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali, iki ünlü şarkıcının sert tartışmasına sahne oldu. Resul Dindar ve Demet Akalın​, sahne alma saati konusunda çıkan anlaşmazlık üzerine kameraların önünde birbirine girdi.   

Festivalin 5. gününde sahneye ilk çıkan isim Karadeniz müziğinin tanınmış isimlerinden Resul Dindar oldu. Sevilen şarkılarını sevenleriyle buluşturan Dindar, programına göre saat 22.00’de sahneyi Demet Akalın’a devretmesi gerekiyordu. Ancak Dindar, konserini uzatınca Akalın’ın kendisine baskı yaptığını iddia etti.

Mikrofonu alarak seyircilere seslenen Dindar, “Demet Akalın Hanımefendi 22.30’da çıkmak istiyormuş, eğer çıkmazsa gidecekmiş. Benim sahnemi erken bitirmemi istiyormuş yoksa gidecekmiş. Ben buranın çocuğuyum, ben Karadeniz müziğiyim. Sen beni tanımıyorsun, benim saatim on bir (23.00)” dedi.

AKALIN SAHNEYİ BASTI

Dindar’ın konuşmalarının ardından sahneye çıkan Akalın, Dindar ile bir süre konuştuktan sonra sahneden indi. Akalın, daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Dindar’ın iddialarını yalanladı. Akalın, “Böyle bir şey yok arkadaşlar. Ben 22.00’de sahneye çıkacaktım ama Resul Bey 22.30’a kadar devam etti. Ben de bekledim saygısızlık yapmadım. Sonra da sahneye çıkıp güzel bir konser verdim” dedi.

Yaşanan gerginliğin ardından festivalde coşkulu bir gece yaşandı. Resul Dindar, seyircilerin isteklerini kırmayarak konserine devam etti. Daha sonra sahneye çıkan Demet Akalın da sevilen şarkılarını seslendirdi. İki sanatçının da hayranları festival alanını doldurdu.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Pakize öztekin14 Ağustos 2023 21:06

Resul dindar seni çok seviyoruz.

Sonraki Haber Yükleniyor...