Tgrt Haber

Savcı Gülşen hakkında mütalaa verdi! İşte istenen ceza

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
01 Mart 2023 10:15 - Güncelleme : 01 Mart 2023 10:37
Savcı Gülşen hakkında mütalaa verdi! İşte istenen ceza

Ataşehir'de 30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sözleri nedeniyle yargılanan şarkıcı Gülşen Çolakoğlu hakkında savcı mütalaasını verdi. Savcı Çolakoğlu hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapsini talep etti.

30 Nisan 2022'de İstanbul Ataşehir'de verdiği bir konser​ sırasında İmam Hatip Liselilere yönelik sözleri nedeniyle yargılanan şarkıcı Gülşen​ Çolakoğlu hakkında savcı mütalaasını verdi. Savcı Çolakoğlu hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapsini talep etti.

NE OLMUŞTU?

Nisan ayında verdiği bir konser sırasında imam hatiplilere yönelik sözlerinden dolayı “Halkı kin ve düşmanlığa teşvik etmek” suçundan yargılanan şarkıcı Gülşen, ağustos ayında hapse girmişti.  4 gün sonra tahliye olan ve ev hapsine mahkûm edilen Gülşen, tahliye olduktan bir süre sonra yurt dışı yasağı kaldırıldı ve İspanya'da yaşayan oğlunun yanına gitti. Olayların ardından gözlerden uzak bir hayat yaşayan Gülşen bir süre konserlerine ara verdikten sonra tekrar sahne alma kararı aldı. Davası devam eden Gülşen hakkında savcı bugün mütalaasını verdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...