Tgrt Haber

Depremzedeleri ziyarete giden Aslı Tandoğan çadır kentte nikah şahidi oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Şubat 2023 12:22 - Güncelleme : 27 Şubat 2023 13:47
Depremzedeleri ziyarete giden Aslı Tandoğan çadır kentte nikah şahidi oldu!

Büyük deprem sonrası depremzedeleri ziyaret amaçlı Kahramanmaraş'a giden oyuncu Aslı Tandoğan, çadır kentte kalan ve nişanlı olan genç bir çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Oyuncu arkadaşları Ayşe Tolga ve Janset Paçal ile depremzedeleri ziyarete giden Aslı Tandoğan, Kahramanmaraş’ta yardım​ dağıtıp depremzedelere moral verdi. Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) aracılığıyla gittiği Kahramanmaraş’ta çadır kenti ziyaret eden güzel oyuncu çocuklarla oynadı. Genç bir çiftin ise nikah şahitliğini yaptı.

“GÜZEL YURDUMUN GÜZEL İNSANLARI HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

Ayşe Tolga ve Janset Paçal ile birlikte yardım çalışmalarına katılan oyuncu, hislerini Instagram hesabından paylaştı. “O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki anlatmam mümkün değil! Çadır kentte kalan Ayşe ve Nevzat’ın nikah şahidi oldum (gelin tarafı)" diyen Tandoğan, "Canım ülkemin canım çocuklarıyla, anneleriyle sarıldım, dertleştim. Güzel yurdumun güzel insanları her şeyin en iyisini hak ediyor. En kısa zamanda evlerine ve düzenlerine kavuşmaları dileğiyle" mesajını yazdı.

Depremzedeleri ziyarete giden Aslı Tandoğan çadır kentte nikah şahidi oldu!

"HERKES CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR"

"Sahada çalışan saymakla bitmeyecek birim var" diyen oyuncu, "Başka ülkelerin gönderdiği gönüllü gruplar, başka şehirlerin belediyeleri, valileri, askerlerimiz, sivil toplum kuruluşları, kolluk kuvvetleri, dernekler, sağlık çalışanları, gönüllüler, Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenleri, pedagoglar, özel firmaların yardım çadırları, herkes canla başla çalışıyor. Her birine minnettarım" paylaşımını yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...