Tgrt Haber

Seda Sayan akımına Gülşen de uydu! Eşine bile acımadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
06 Ekim 2023 17:29 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 17:29
Seda Sayan akımına Gülşen de uydu! Eşine bile acımadı

Seda Sayan’ın sosyal medya hesabından tüm takipçilerini silip sadece oğlu ve eşini bırakmasının ardından, Gülşen’den de yeni hamle geldi. Gülşen, Seda Sayan gibi eşini de bırakmadı.

Son dönemde sahne kıyafetleriyle çok konuşulan Gülşen​, bu sefer de sosyal medyada yaptığı değişimle dikkat çekmeyi başardı. Seda Sayan’ın başı çektiği sosyal medya​ değişimine Gülşen de uyum sağladı.

GÜLŞEN, EŞİNE DE ACIMADI

Instagram’da 3,3 milyon takipçiye sahip Gülşen, Seda Sayan’ın izinden giderek, tüm takipçilerini sildi. Sosyal medya hesabını dahi yönetebilmek için ekiple anlaşan Gülşen, eşi Ozan Çolakoğlu’da acımadı ve takipten çıktı.

Seda Sayan akımına Gülşen de uydu! Eşine bile acımadı

SEDA SAYAN​ SOSYAL MEDYA EKİBİYLE ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Seda Sayan’ın geçtiğimiz günlerde oğlu ve eşi dışında herkesi takipten çıkması dikkat çekmişti. Yakın arkadaşı Safiye Soyman’ın sitem ettiği olayla ilgili açıklama yapan Sayan, sosyal medya ekibi ile çalışmaya başladığını ve onların dediklerini yaptığını belirtti.

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...