Tgrt Haber

Sibel Turnagöl'ün son hali şaşırttı! "Yıllar acımamış"

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
03 Ekim 2023 10:47 - Güncelleme : 03 Ekim 2023 11:28
Sibel Turnagöl'ün son hali şaşırttı! "Yıllar acımamış"

Yeşilçam sinemasında aldığı rollerle hafızalara kazınan ünlü oyuncu ve manken Sibel Turnagöl, sosyal medyadan son halini paylaştı.

Gözlerden uzak yaşayan Yeşilçam​ sinemasının güzel oyuncusu Sibel Turnagöl, 16 yaşında katıldığı bir yarışmada mankenler kraliçesi seçilmişti.

Kadir İnanır​'la rol aldığı Sen Türkülerini Söyle filmiyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Sibel Turnagöl, Yeşilçam'da fit haliyle tanınıyordu.

"YILLAR ACIMAMIŞ"

Son dönemde gözlerden uzak yaşayan Sibel Turnagöl'ün son hali ortaya çıktı.

Bir hayli değişen güzel oyuncuyu görenler şaşırdı. Kimi Sibel Turnagöl'e "Yaşlanmış" yazarken kimi de "Yıllar acımamış" yorumlarında bulundu.

Sibel Turnagöl'ün son hali şaşırttı!

SİBEL TURNAGÖL KİMDİR?

16 yaşında mankenliğe başlayan Sibel Turnagöl hemen ardından mankenler kraliçesi seçilmiştir. Öncelikle küçük reklam filmlerinde kendini gösteren Turnagöl, ilk oyunculuk deneyimini ise Sen Türkülerini Söyle filminde Kadir İnanır'la birlikte gösterdi. Zaman içinde bir çok dizi ve sinema projesinde rol aldı.

Yanı sıra program sunuculuğu ve şarkıcılıkta yaptı. Can bu adlı albümünde birçok sanatçının şarkısını derlemiştir. 92 yılında Sadri Alışık'ın oğlu Kerem Alışık ile evlendi. 97 de eşinden boşanan Sibel Turnagöl bu evliliğinden Sadri adında bir erkek çocuğa sahiptir. Ardından 2. eşi işadamı Mehmet Çelik'le 2012 yılında 2. evliliğini yaptı.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...