Tgrt Haber

Sihirli Annem’in Periliçesi Ayşen İnci tesettüre girdi! Verdiği poz çok konuşulacak

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 May 2023 11:50 - Güncelleme : 04 May 2023 22:37
Sihirli Annem’in Periliçesi Ayşen İnci tesettüre girdi! Verdiği poz çok konuşulacak

2000’li yılların başına damga vuran ‘Sihirli Annem’ isimli dizinin Periliçesi oyuncu Ayşen İnci, Türkan Hanım isimli projesinde tesettür taktı. Sayısız dizi ve filmde yer alan usta oyuncunun başörtülü halleri sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı.

‘Sihirli Annem’ isimli diziyle tanınan ancak öncesinde de türlü projelerde yer alan usta oyuncu Ayşen İnci, Türkan Hanım’ın Konağı dizisinde başrol oynayarak Türkan Hanım karakterinde tol almıştı. Ünlü oyuncunun Türkan Hanım’ı oynadığı dönemdeki kareleri sosyal medyada olay oldu. Ssoyal medyaya yansıyan görüntüler, kullanıcılar tarafından övgü topladı.

“GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATMIŞ”

Ensonhaber.com’dan aktarılanlara göre; Türkan Hanımın Konağı'nda yer alan ve Türkan Hanım'a hayat veren Ayşen İnci, rolü gereği tesettür taktı. Ayşen İnci'nin tesettürlü kareleri sosyal medya üzerinden gündeme geldi ve daha önce görmemiş olanlardan da yorum yağdı. Tesettürlü kareleri beğenilen Ayşen İnci'ye, "Güzelliğine güzellik katmış" yorumları geldi.

Sihirli Annem’in Periliçesi Ayşen İnci tesettüre girdi! Verdiği poz çok konuşulacak

AYŞEN İNCİ KİMDİR?

7 Haziran 1955 yılında İstanbul'da doğan ve aslan Ankaralı olan Ayşen İnci, Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatrosu'nda Yüksek Lisans yaptı. Tiyatro oyunculuğu yanı sıra Ayşen İnci, birçok sinema ve dizi projesinde de yer alarak tanınan bir isim oldu. Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Periliçe karakteri sayesinde tanınan Ayşen İnci, hala daha akıllarda bu rolüyle yer ediyor.

Sihirli Annem dizisinin etkisini hala daha üzerinde taşıyan oyuncu, Evlilik Hakkında Her Şey dizisine konuk oyuncu olarak katıldı. Aktif olarak oyunculuğa devam eden İnci, 2020 yılında Türkan Hanım’ın Konağı dizisinde başrol oynayarak Türkan Hanım karakterini canlandırdı. Başarılı ismin Türkan Hanım'ı canlandırdığı dönemdeki kareleri olay oldu. İnci burada tesettür takan bir karaktere hayat verdi. Ayşen İnci'nin tesettürlü kareleri ise olay oldu. Sosyal medyaya yansıyan bu kareler, hayranlarından övgü aldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Derya 5 Mayıs 2023 11:49

Maşa ALLAH çok güzel olmuş ALLAH hayrını göstersin inşa ALLAH

Sonraki Haber Yükleniyor...