Tgrt Haber

Yaptırdığı estetiklerle Micheal Jackson’a kafa tutan Safiye Soyman, herkesi şaşırttı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 May 2023 10:36 - Güncelleme : 04 May 2023 11:31
Yaptırdığı estetiklerle Micheal Jackson’a kafa tutan Safiye Soyman, herkesi şaşırttı!

Kankası Seda Sayan ile birlikte çeşitli estetik operasyonlar geçiren ünlü şarkıcı Safiye Soyman, son olarak yüz, boyun ve gıdı germe ameliyatı geçirdi. Geçirdiği işlemleri sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmeyen Soyman, katıldığı canlı yayında son operasyonuyla ilgili şaşırtan açıklamalar yaptı!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın yakın dostu sanatçı Safiye Soyman​, estetik ameliyatlar konusunda Nirvana’ya ulaştı. Genç görünüm için sıklıklı işlem geçiren ve bunu da sosyal medya hesabından “Özgüvenim yüksek” diyerek paylaşan Safiye Soyman, son operasyonuyla şaşırttı. “Yüzümü çekerek kulağımın içinde topladı. Boynumu da çekerek kulağımın arkasına topladı" diyen Soyman’a takipilerinden “Bu kadar eziyete ne gerek var, doğal olmayı dene” gibi yorumlar gelirken geçirdiği estetik operasyonlarla adından hep söz ettirmiş dünyaca ünlü “Micheal Jackson’a kafa tutan kadın” yorumları da yapıldı.

"YÜZÜMÜ 3 CM YUKARI ÇEKTİLER"

TGRT Haber’den Burcunur Yılmaz’ın derlediği bilgiye göre; Kankası Seda Sayan’ın desteğiyle gençleşme operasyonları yaptırdığını belirten Safiye Soyman TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Soyman, son operasyonuyla ilgili: "Boyun ve gıdı gerdirme yaptırdım. Suratım henüz şiş. Yüzümü çekerek kulağımın içinde topladı. Yüzümü 3 cm yukarı çekti. Boynumu da çekerek kulağımın arkasına topladı. Benim cildim kızımın çıkardığı ürünleri kullandığım için zaten çok gergin. Benim boynumda sıkıntı vardı. Doktoru ben buldum sonra da Seda Sayan​'ı götürdüm." dedi.

Yaptırdığı estetiklerle Micheal Jackson’a kafa tutan Safiye Soyman, herkesi şaşırttı!

Soyman sözlerine şöyle devam etti: "Yanaklarımda bir şey yok. Yüzüm çekildiği için öyle görünüyor. 2 sene önce Jawline (çene hattı dolgusu) yapılmıştı. Doktorumda da yüzümün şişirilmemesi istedim. Bir yerimi doldurtmadım. Bende ego sıfır, özgüven tavan. O yüzden de yaptırdığım her şeyi söylüyorum."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...