Tgrt Haber

Üç Kız Kardeş finale koşarken başrolü ne yapacağını açıkladı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 May 2023 11:20 - Güncelleme : 04 May 2023 11:57
Üç Kız Kardeş finale koşarken başrolü ne yapacağını açıkladı!

2 sezondur yayınlanan ve final yapacağı konuşulan Üç Kız Kardeş dizisinin başrol oyuncularından Berker Güven Bebek'te tek başına görüntülendi. Ünlü oyuncu dizi bittiğinde kampa gideceğini anlatarak yaz planlarından söz etti.

İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş​ dizisindeki Somer karakteriyle yıldızı parlayan Berker Güven finali yaklaşan dizi sonrası neler yapacağını anlattı. Başrollerini İclal aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya ile paylaşan Üç Kız Kardeş dizisinin Somer’i Berker Güven, “Geçen sene oyunculuk kampı yapmıştım. Bu sefer de tekrarlamayı düşünüyorum” dedi.

KAMPA GİDİYOR

Günes.com’den aktarılanlara göre; Üç Kız Kardeş dizisinin başrolünde yer alan Berker Güven önceki gün Bebek'te tek başına görüntülendi. Habercilerle ayaküstü sohbet eden Güven, yazın oyunculuk kampına gideceğini söyledi. Güven, "Geçen sene oyunculuk kampı yapmıştım. Bu sefer de tekrarlamayı düşünüyorum. Kaz dağlarında yapıyorum. Orda yeni öğrencilerle tanışıyorum. Yeni oyuncu adayları ile güzel bir çalışma oluyor" dedi.

Üç Kız Kardeş finale koşarken başrolü ne yapacağını açıkladı!

ÜÇ KIZ KARDEŞ’İN KONUSU

3 kız kardeşin isimleri Türkân, Dönüş ve Derya’dır. Babası Sadık Bey ve annesi Nesrin Hanım’la birlikte mutlu bir hayat sürer ve onları bekleyen şahane yılların hayallerini kuran mutlu bir ailenin dağılmasını konu alır.

BERKER GÜVEN KİMDİR?

7 Eylül 1994 tarihinde doğan Berker Güven, Özel Işıkkent Anadolu Lisesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümünden mezun oldu. 2017 yılında gösterime giren Babam filminde Çetin Tekindor ve Melisa Şenolsun ile başrolü paylaşan oyuncu, Vatanım Sensin dizisinde Aleksi, Zalim İstanbul dizisinde ise Nedim rolüyle yer aldı. 22. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde Yen adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Üstün Akmen Genç Oyuncu Ödülü'nü almıştır. Türkiye-Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri’nde Yılın En İyi Drama Oyuncusu Ödülü'ne layık görüldü. En iyi oyuncu ödülünü Berker Güven aldı!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...