Tgrt Haber

Simay Barlas'ın Yabani dizisinden ayrıldığı iddia edildi! Sosyal medya karıştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
28 Ağustos 2024 15:17 - Güncelleme : 28 Ağustos 2024 15:17
Simay Barlas'ın Yabani dizisinden ayrıldığı iddia edildi! Sosyal medya karıştı

İkinci sezon fragmanı yayınlanan Yabani dizisinin çekimlerine kısa süre kala ortaya atılan iddia, sosyal medyayı karıştırdı. Başrolünde Halit Özgür Sarı, Dolunay Soysert ve Bertan Asllani gibi isimlerin yanı sıra dizinin sevilen karakteri Simay Barlas'ın yeni sezonda diziden ayrıldığı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon yayınlanan ve 36. bölümle sezon final olan Yabani​ dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Yaz tatilini Amerika​'da sevgilisi Halit Özgür Sarı ile geçiren Simay Barlas​'ın yeni sezonda diziden ayrılacağı iddia edildi. 

SİMAY BARLASYABANİ​ DİZİSİNDEN AYRILIYOR MU?

Deniz Tural'ın haberine göre Yabani​ dizisinin başrol oyuncusu Simay Barlas​ dizinin kadrosundan ayrıldı. Dizide Rüya​ karakteriyle yer alan Simay Barlas​'ın yayınlanan yeni sezon fragmanında da yer almaması iddiaları güçlendirdi. 

Simay Barlas'ın Yabani dizisinden ayrıldığı iddia edildi! Sosyal medya karıştı - 1. Resim

Dizinin fanları çıkan haberler sonrası dizisinin fanları eleştiri yağmuruna tutarken konuyla ilgili ne Simay Barlas​ ne de yapım şirketi herhangi bir açıklama yapmadı. 

SİMAY BARLAS​ KİMDİR?

7 Mayıs 1999 doğumlu Simay Barlas​, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk tecrübesini 2014-2017 yılları arasında yayınlanan Paramparça adlı dizisi ile yapan Simay Barlas​, peş peşe Adı Efsane, Zalim İstanbul, Ömer ve Hayat Bazen Tatlıdır gibi yapımlarda rol aldı.

Simay Barlas'ın Yabani dizisinden ayrıldığı iddia edildi! Sosyal medya karıştı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...