Tgrt Haber

Şok seviyesinde alerjisi olan sebzeyi yedi… Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço hastanelik oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Eylül 2023 13:05 - Güncelleme : 11 Eylül 2023 13:37
Şok seviyesinde alerjisi olan sebzeyi yedi… Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço hastanelik oldu!

Türk Pop Müziği’nin efsanelerinden merhum şarkıcı ve sunucu Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, bir düğünde alerjisi olduğu patlıcanı yanlışlıkla yemesi sonucu hastanelik oldu!

Ünlü sanatçı Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço​, yanlışlıkla patlıcan​ tüketmesinin ardından alerjik reaksiyon göstermesi sonucu hastaneye kaldırıldı. Hasta yatağından yaşadıklarını anlatan şarkıcı, " Bu sefer de yırttık. Patlıcana anafilaktik şok seviyesinde alerjim var. Yakınlarım bilir. Yani müdahale edilmezse solunum yolum tıkanıncaya kadar ağır reaksiyonlar veriyor vücudum.” dedi. 

Şok seviyesinde alerjisi olan sebzeyi yedi… Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço hastanelik oldu!

“BELİRTİLERDEN ETKİLENDİĞİMİ ANLAYIP SOLUĞU HASTANEDE ALDIM”

Patlıcana karşı alerjisi olan ve daha önce de 2 defa hastaneye kaldırıldığını anlatan ünlü şarkıcı Doğukan Manço, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: "Bu sefer de yırttık. Patlıcana anafilaktik şok seviyesinde alerjim var. Yakınlarım bilir. Yani müdahale edilmezse solunum yolum tıkanıncaya kadar ağır reaksiyonlar veriyor vücudum. Bu hayatımda 3. kez başıma geliyor. Bir düğünde karanlıkta gelen yemeği gözüm seçemeyince emin olmak için garsona 'püre mi patlıcan mı?' diye sordum. 'Püre' dedi. Sadece bir çatal ucu aldım ve patlıcan olduğunu anladım. Kısa sürede belirtilerden etkilendiğimi anlayıp soluğu hastanede aldım. Erken müdahale ile toparladım. Garson muhtemelen genç oluşu sebebiyle heyecanlandı, ne dediğini bilmiyordu ya da patlıcan püresi diye algıladı. Şu an için iyiyim." 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...