Tgrt Haber

Son dizisinde hüsrana uğrayan Serkan Çayoğlu’nun yeni dizisi belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
25 Kasım 2023 16:43 - Güncelleme : 25 Kasım 2023 17:18
Son dizisinde hüsrana uğrayan Serkan Çayoğlu’nun yeni dizisi belli oldu

Son dizisi Kader Bağları final yapan Serkan Çayoğlu’nun yeni dizisi belli oldu. Fatih Sultan Mehmet’in hikâyesini ekrana taşıyacak “Fatih” dizisinde Çayoğlu, Fatih Sultan Mehmet’i oynayacak.

Kader Bağları’nın final yapmasının ardından Fatih​ dizisine “evet” diyen oyuncu Serkan Çayoğlu’nun yeni rolü de belli oldu.

SERKAN ÇAYOĞLU’NUN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU

Fatih Sultan Mehmet​ dönemini anlatan “Fatih” dizisi TRT1’de 2024’ün ilk aylarında seyirciyle buluşacak. Şafak Bal’ın yönettiği dizide Fatih Sultan Mehmet’i Serkan Çayoğlu​ oynayacak. Dizinin kadrosuna iki yeni oyuncu daha katıldı. Ayşegül Günay “Fatih” dizisiyle el sıkıştı. Usta oyuncu Helena ile seyirci karşısına çıkacak.

Dizinin kadrosuna Sinan Albayrak da katıldı. Son olarak tabii’nin “Ufuklar ve Sınırlar” dizisinde rol alan Albayrak “Fatih”te Zağanos Paşa karakteriyle ekranda olacak.

Son dizisinde hüsrana uğrayan Serkan Çayoğlu’nun yeni dizisi belli oldu

KADER BAĞLARI DİZİSİ OYUNCULARI

Ozan Bodur – Enes Şengönül -Cihan Bozkaya-Fatih Güler’in yazdığı dizinin diğer belli olan oyuncuları arasında Fikret Kuşkan ve Tuba Ünsal da var.

SERKAN ÇAYOĞLU KİMDİR?

31 Mayıs 1987 Almanya doğumlu Serkan Çayoğlu, Eğitimini Almanya'da Erlangen Üniversitesi’nin Ekonomi Bölümünde tamamladı. Önceleri modellik yapmayı düşünen Serkan Çayoğlu, bir süre sonra oyunculuğa yöneldi ve Ümit Çırak ve Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi aldı. İlk olarak, 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur’un İtalya’dan gelen arkadaşı Rafael'i oynadı. Oyuncunun asıl çıkışı ise Kiraz Mevsimi dizisi oldu. 

Kaynak: birsenaltuntaş.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...