Tgrt Haber

Suç duyurusunda bulunmuştu! Savcılıktan Dilan Polat’a kötü haber

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
11 Aralık 2023 15:37 - Güncelleme : 11 Aralık 2023 15:55
Suç duyurusunda bulunmuştu! Savcılıktan Dilan Polat’a kötü haber

Kara para aklama suçundan tutuklu olan Dilan Polat’ın, cezaevine girmeden önce sosyal medya üzerinden kendisine hakaret eden kullanıcılar için suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın cezaevine girmeden önce hakkındaki hakaret​ içerikli yorumlar yapan kullanıcılar için suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Savcılık, yorumları inceledi ve kararını verdi.

DİLAN POLAT​'IN KÖTÜ YORUMLAR NEDENİYLE ŞİKAYETTE BULUNDUĞU ORTAYA ÇIKTI 

Dilan Polat, cezaevine girmeden önce altın kaçakçılığı ve kara para aklama iddiaları nedeniyle bazı hakaret içerikli yorum yapan hesapları şikayet​ ettiği ortaya çıktı. Katıldığı bir magazin programından görüntülerin sosyal medya platformu X'te yayınlanmasının ardından müzisyen Can Ürkmez'in, "Kendini aklamak için çıktığı programda daha beter rezil olmuş. Avukatlar uzaktan eğitimle avukat olmuş galiba rezil bir programdı. Asla belgeyle, evrakla kendilerini savunamıyorlar.  Çıkar vur masaya, sussun insanlar. Abla ne geveliyorsunuz ağzınızda 10 saat" şeklindeki bir paylaşım üzerine Polat, "Hakarete uğradım" diyerek şikayetçi oldu.

Suç duyurusunda bulunmuştu! Savcılıktan Dilan Polat’a kötü haber

SAVCILIKTAN DİLAN POLAT'A KÖTÜ HABER 

Show Haber'in aktardığına göre, şikayeti değerlendiren savcılık, hakaret suçunun oluşabilmesi için, davranışın kişiyi küçük düşürmeye yönelik gerçekleşmesi gerektiğini ve mağdurun isminin açıkça belirtilmemiş olsa bile şahsına yönelik yapıldığında hakaret sayılabileceğini kaydetti. Polat'ın paylaştığı videonun altına yapılan yorumların kimi hedef aldığının anlaşılamadığını kaydeden savcılık, takipsizlik kararı verdi.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...