Tgrt Haber

Umut Evirgen’in Serenay Sarıkaya beğenisine Alina Boz’dan ilk cevap: Eli çarpmıştır

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Tv100.com
10 Kasım 2023 11:43 - Güncelleme : 10 Kasım 2023 11:43
Umut Evirgen’in Serenay Sarıkaya beğenisine Alina Boz’dan  ilk cevap: Eli çarpmıştır

Evlenecekleri konuşulan Alina Boz ve Umut Evirgen çiftinden her gün yeni bir haber geliyor. Yemek çıkışı görüntülenen Alina Boz, muhabirlerin müstakbel eşi Umut Evirgen'in Serenay Sarıkaya’nın fotoğrafını beğenmesi sorusuna “Eli çarpmıştır” cevabını verdi.

Geçtiğimiz günlerde eski kız arkadaşı Serenay Sarıkaya’nın fotoğrafını beğenen Umut Evirgen​, günlerce magazin sayfasında yer almıştı. Kasım ayında evlenecekleri konuşulan Alina Boz’un ne tepki vereceği merak konusu olmuşken, oyuncunun cevabı takipçilerini bir hayli şaşırttı.

EVİRGEN BEĞENİSİNİ HEMEN GERİ ÇEKTİ

Umut Evirgen’in kasım ayında oyuncu Alina Boz​ ile nikah masasına oturacağı konuşulurken, eski kız arkadaşı Serenay Sarıkaya’nın fotoğrafını beğenmesi dikkat çekmişti. Gelen yorumlar sonrası beğenisini hemen geri çeken Evirgen herhangi bir açıklama yapmazken, Alina Boz’dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Umut Evirgen’in Serenay Sarıkaya beğenisine Alina Boz’dan  ilk cevap: Eli çarpmıştır

“ELİ ÇARPMIŞTIR”

Muhabirler, Alina Boz'a Umut Evirgen'in eski kız arkadaşı Serenay Sarıkaya​'nın fotoğrafını beğenmesini hatırlatınca Boz, “Olur mu öyle şey ya! Eli çarpmıştır, bir şeydir. Açıkçası sosyal medyaya o kadar bakmıyoruz. Ben de o kadar kullanmıyorum. Aramızda öyle bir diyalog ya da bu durumun konuşması geçmedi.” sözleriyle cevap verdi. 

 

 

Kaynak: Tv100.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...