Tgrt Haber

Dolph Lundgren sevenlerine kahreden haberi verdi: 3 yıl ömrüm kaldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
16 May 2023 11:42 - Güncelleme : 16 May 2023 11:55
Dolph Lundgren sevenlerine kahreden haberi verdi: 3 yıl ömrüm kaldı

Rocky 4 filminde Sovyet boksörü canlandıran dünyaca ünlü oyuncu Dolph Lundgren, sevenlerini kahreden bir haber verdi.

Rocky 4 filminde Sovyet boksör Ivan Drago'yu canlandıran İsveçli oyuncu Dolph Lundgren, konuk olduğu bir televizyon programında hayranlarını üzen haberi paylaştı. 65 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu, 2015 yılında bu yanan böbreğindeki tümör mücadele ettiğini açıkladı.

"O ZAMAN CİDDİ BİR ŞEY OLDUĞUNU ANLAMADIM"

Vücuduna yayılan kanserli hücrelerin ameliyatla alındığını dile getiren Lundgren, "Yöneteceğim ve başrolünde oynayacağım bir film vardı. Alabama'da çekimlere hazırlanırken doktor beni aradı ve karaciğerimde bir tümör daha bulduklarını söyledi. Ben de 'Oh, tamam' dedim. O anda bunun ciddi bir şey olduğunu anlamaya başladım" dedi.

"DOKTORLAR 3 YIL ÖMÜR BİÇTİ"

Lundgren, doktorunun kendisine biraz ara vermesini ve ailesiyle daha fazla zaman geçirmesini söylediğini anlattı. Lundgren, "Ben de ona 'Sence ne kadar ömrüm kaldı?' diye sordum. 'Sanırım iki ya da üç yıl' dedi ama sesinden muhtemelen daha az kaldığını düşündüğü anlaşılıyordu. Hayatınıza bakıp 'Harika bir yaşamım oldu' diyorsunuz. Zaten bir ömüre beş ömür sığdırdım. Yani acı çekiyor değildim. Sadece bilirsiniz; çocuklarım, nişanlım ve çevrenizdeki insanlar için üzülmek gibiydi. ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...