Tgrt Haber

Hastalığı sebebiyle oyunculuğu bırakmıştı! Ünlü yıldız Bruce Willis dede oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
26 Nisan 2023 11:09 - Güncelleme : 26 Nisan 2023 11:19
Hastalığı sebebiyle oyunculuğu bırakmıştı! Ünlü yıldız Bruce Willis dede oldu!

Yakalandığı afazi hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakan Bruce Willis, ilk kez dede olma heyecanı yaşadı. Demi Moore ile evliliğinden olan kızı Rumer Willis’in bebeğiyle dede olan Willis torununun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Afazi hastalığının ardından frontotemporal demans teşhisi konulan dünyaca ünlü yıldız Bruce Willis dede oldu. Geçtiğimiz yıl evlenen kızı Rumer Willis, önceki gün doğum yaparak sağlıklı bir kız bebek sahibi oldu.

HASTALIĞI NEDENİYLE GÖZLERDEN UZAKTA YAŞIYOR

Aksiyon filmleri yıldızı Bruce Willis'e beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen 'afazi' (söz yitimi) teşhisi konulmuştu. Hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakan ve bir süredir gözlerden uzakta yaşayan Bruce Willis'ten birkaç hafta önce yeni bir haber gelmişti. Usta aktörün hastalığı frontotemporal demans olarak güncellenmişti.

Hastalığı sebebiyle oyunculuğu bırakmıştı! Ünlü yıldız Bruce Willis dede oldu!

ERKEK TORUN İSTİYORDU

NTV’den aktarılan bilgiye göre; Durumu kötüye gittiği için son dönemde sık sık ailesiyle zaman geçiren Willis dede olmanın heyecanını yaşıyor. Willis’in Demi Moore evliliğinden olan kızı Rumer Willis, bebek sahibi oldu. İlk kez annelik heyecanı yaşayan 34 yaşındaki Willis, sosyal medya hesabında bebeğinin ilk karesini yayınlandı. Willis paylaşımına "Louetta Isley Thomas Willis" notunu düşerek kızının adını paylaşmayı ihmal etmedi. Rumer Willis, 2020 yılında verdiği bir röportajda, babasının dede olmak için gün saydığını ve özellikle erkek torun sahibi olmak istediğini söylemişti. Babasının ailede çok fazla kadın olduğu için 'erkek enerjisine' ihtiyacı olduğunu belirten 34 yaşındaki oyuncu, "Beş kızı var, gerçekten çok fazla kadın enerjisi var onu anlıyorum" demişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...