Tgrt Haber

Wanda Nara ‘lösemi’ iddialarına cevap verdi: Çocuklarımdan saklamaya çalıştım…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
18 Temmuz 2023 06:14 - Güncelleme : 18 Temmuz 2023 06:20
Wanda Nara ‘lösemi’ iddialarına cevap verdi: Çocuklarımdan saklamaya çalıştım…

Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara hastalığı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Lösemi iddialarına cevap veren Nara “lösemi” iddialarına da cevap verdi. 

Galatasaray’da geçtiğimiz sezonunun şampiyonluğunda büyük rol oynayan Mauro Icardiile yeni sözleşme öncesinde pürüzler yaşanmaya devam ediyor. Suudi Arabistan’dan gelen teklifleri reddeden Icardi sarı-kırmızılı takımla anlaştı. Ancak Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın rahatsızlığı nedeniyle transfer bir türlü gerçekleşemedi.

WANDA NARA​ ‘LÖSEMİ’ İDDİALARINA CEVAP VERDİ

Arjantin basını Nara’nın ‘lösemi’ olduğunu iddia ederken ünlü isim bu iddialar sonrası sessizliğini bozdu. Rutin kontrolleri sırasında bazı değerlerinin farklı çıkması nedeniyle kendi isteğiyle hastaneye yattığını söyleyen Wanda, Perşembe günü ise kendi isteğiyle taburcu olduğunu dile getirdi.

“TEST SONUÇLARINI BEKLİYORUM”

Çocuklarından saklamaya çalıştığını ancak çıkan haber nedeniyle çocuklarının öğrendiğini kaydeden Wanda Nara, "Her anne gibi, korkularımı ve endişelerimi çocuklarımdan saklamaya çalıştım. Maalesef cuma günü bir gazetecinin, olmayan bir hastalığımla alakalı teşhis konulduğu haberini gördüm. Ben, şu anda evdeyim, test sonuçlarını bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...