Tgrt Haber

Aldatmak dizisine yeni oyuncu! Anne kız karşılıklı oynayacak

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
17 Ağustos 2023 09:13 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 10:16
Aldatmak dizisine yeni oyuncu! Anne kız karşılıklı oynayacak

ATV ekranlarının sevilen dizisi Aldatmak'ın yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Başrolünde Vahide Perçin ve Mustafa Uğurlu'nun yer aldığı diziye başrol oyuncusunun kızı dahil olacak.

ATV ekranında perşembe günleri yayınlanan Aldatmak​ dizisi önümüzdeki günlerde sete çıkacak. Diziye yeni sezonda Berkay Ateş'in yanı sıra Vahide Perçin​'in kızı Alize Gördüm dahil oldu. Senaryoda heyecanlı sahnelerin yer aldığı paylaşılırken, yeni oyuncular merak konusu oldu. 

ALDATMAK DİZİSİNE VAHİDE PERÇİN'İN KIZI KATILDI 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Vahide Perçin’li “Aldatmak” dizisi sete çıktı! Murat Saraçoğlu‘nun yönettiği, Ayfer Tunç‘un yazdığı dizinin ekibine çok özel bir isim katılıyor. Vahide Perçin ile Altan Gördüm‘ün kendi izlerinden giden kızları Alize Gördüm, ilgiyle izlenen dizinin kadrosuna dahil oldu. 29 yaşındaki Alize Gördüm, “Aldatmak“da Azra rolünü oynayacak ve yeni sezonda Tarık’ın (Mustafa Uğurlu) yeğeni olarak hikâyeye dahil olacak.

ALİZE GÖRDÜM KİMDİR?

1994 yılında İstanbul'da doğan Vahide Perçin ve Altan Gördüm çiftinin kızı Alize Gördüm de oyunculuk yapıyor.  Muhteşem Yüzyıl dizisinde annesi ile beraber rol almıştır. Annesi Hürrem Sultan rolünde iken kendisi Şehzade Mustafa'nın kızı rolünü canlandırmıştır. Kalbim Ege'de Kaldı, İzmir Çetesi, Beyaz Karanfil, Zeytin Tepesi, Beni Böyle Sev dizilerinde rol aldı. 

Aldatmak dizisine yeni oyuncu! Anne kız karşılıklı oynayacak

ALDATMAK DİZİSİ TOLGA DİZİDEN AYRILACAK MI?

Dizide Tolga karakteriyle izleyici karşısına çıkan Caner Şahin‘in yapım ekibinden bir görevliyle kavga etmesi ve sonrasında yaşanan olaylardan dolayı projeye veda edip etmeyeceği merak konusuydu. Şahin’in diziye devam ettiği ve peş peşe çok heyecanlı sahnelerde rol alacağı öğrenildi.

Aldatmak dizisine yeni oyuncu! Anne kız karşılıklı oynayacak

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
kübra 6 Ağustos 2024 01:59

tolga kaşıfoglu çok yakışıklı bir adam

Dilafruz 18 Ağustos 2023 10:52

Cok guzal bir dizi Behramla oylumu bir arada gorucakmiyiz

Sonraki Haber Yükleniyor...