Tgrt Haber

Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'lu dizinin ilk tanıtımı yayınlandı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
02 Eylül 2023 13:47 - Güncelleme : 03 Eylül 2023 12:12
Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'lu dizinin ilk tanıtımı yayınlandı

Kader Bağları dizisinin ilk tanıtımı yapıldı. FOX TV ekranında yayınlanacak dizinin başrolünde Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu yer alıyor. Dizinin ilk tanıtımı kısa sürede sosyal medyada ilgi gördü.

FOX TV​'nin merakla beklenen yeni dizisi​ Kader Bağları'nın tanıtım videosu yayınlandı. Hangi gün yayın hayatına başlayacağı belli olmayan dizinin başrol oyuncuları Ayça Ayşin Turan​ ve Serkan Çayoğlu​ beğeni topladı. 

KADER BAĞLARI DİZİSİ OYUNCULARI 

Arzu Gamze Kılınç, Alptekin Serdengeçti, Nazlı Bulum, Sanem Babi, Mehmet Aykaç, Zeynep Köse, Tolga İskit, Aslı İçözü, Betül Çobanoğlu, Yusuf Akgün

KADER BAĞLARI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Kader Bağları dizisi ilk tanıtımıyla en çok merak edilen yapımlar oldu. Kader Bağları; Yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu, delidolu sevdalarının öyküsünü; iki ayrı dünyanın insanı Sevda (Ayça Ayşin Turan) ve Kerem’in (Serkan Çayoğlu) aşk ve mücadele sınavını konu alıyor.

Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'lu dizinin ilk tanıtımı yayınlandı

KADER BAĞLARI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR

FOX ekranında yayınlanacak Kader Bağları dizisinin ilk sahneleri Çeşme Ildır‘da başladı. Dizinin ilerleyen bölümlerinin çekimleri ise İstanbul ve Karadağ’da gerçekleşecek.

KADER BAĞLARI DİZİSİNİN İLK TANITIMI YAPILDI 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...