Tgrt Haber

Birce Akalay hayranlarını üzecek haber! İbrahim Çelikkol'un yeni partneri belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
25 Ağustos 2023 08:44 - Güncelleme : 25 Ağustos 2023 09:28
Birce Akalay hayranlarını üzecek haber! İbrahim Çelikkol'un yeni partneri belli oldu

Son olarak Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisiyle adından söz ettiren oyuncu İbrahim Çelikkol yeni dizi projesiyle televizyon ekranlarına geri dönüyor. Çelikkol'un partneri ise belli oldu.

Oyuncu İbrahim çelikkolATV​ ekranında yayınlanacak yeni dizi​ için anlaşma sağladı. İsmi değişen dizinin oyuncu kadrosu da belli oldu. Kadınım isimli yeni dizide oyuncuya Dilan Çiçek Deniz​ eşlik edecek. 

İBRAHİM ÇELİKKOL'UN DİZİSİNİN ADI DEĞİŞTİ 

İbrahim Çelikkol‘un “Güneş Tutulması” kod adlı yeni dizisinin adı değişti. Dizinin yeni adı “Kadınım” oldu. İbrahim Çelikkol'ın bambaşka rolde izleyici karşısına çıkacağı dizide oyuncu kadrosu da netlik kazandı. 

Birce Akalay hayranlarını üzecek haber! İbrahim Çelikkol'un yeni partneri belli oldu

İBRAHİM ÇELİKKOL VE DİLAN ÇİÇEK DENİZ PARTNER OLDU 

İbrahim Çelikkol'un yeni dizisi için partner arayışı bir süre devam etti. Birce Akalay ve Çelikkol'un hayranları iki ismi tekrar partner yapmayı istese de bu girişim sonuç vermedi. İbrahim Çelikkol'un yeni dizisinin partneri Dilan Çiçek Deniz oldu. Deniz, NGM’nin “Kadınım” dizisiyle prensipte anlaştı. 

Şu günlerde Murat Şeker‘in yönettiği “Aşk Mevsimi” filminde başrol oynayan Deniz, Bozcaada‘daki çekimler biter bitmez “Kadınım” dizisinin ön hazırlığına başlayacak. Dizinin senaryosunu Ayça Mutlugil yazıyor.

 
Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
seval öztürk28 Ağustos 2023 00:47

yeni dizi ne zaman badlayacak

Sonraki Haber Yükleniyor...