Tgrt Haber

Kendi Düşen Ağlamaz Alize kimdir, gerçek adı ne? Eylül Tumbar kaç yaşında, instagram hesabı ne?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 Haziran 2023 11:07 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 12:11
Kendi Düşen Ağlamaz Alize kimdir, gerçek adı ne? Eylül Tumbar kaç yaşında, instagram hesabı ne?

Bu akşam TRT1 ekranında yayınlanacak Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde rol alan Eylül Tumbar, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisinde Melisa Sözen ile başrolü paylaştı. Genç oyuncu Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde Alize karakterini oynayacak.

Bu akşam, saat 20:00'de yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz​ dizisi TRT1​ ekranında olacak. Dizinin başrol oyuncusu Eylül Tumbar​, Alize karakterini oynayacak. Komedi​ türündeki dizide genç oyuncuların yanı sıra usta oyuncular da rol alacak. 

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ ALİZE KİMDİR?

Alize, güzel ve bencil bir genç kızdır. Babasının evlenmesini engellemek için numaradan biriyle evlenir. 2 genç birbirine 1 yıl evli kalma sözü verir. Evlenen iklinin planı bambaşka bir yola girer. Kendi Düşen Ağlamaz'ı genç oyuncu Eylül Tumbar oynuyor. 

Kendi Düşen Ağlamaz Alize kimdir, gerçek adı ne? Eylül Tumbar kaç yaşında, instagram hesabı ne?

EYLÜL TUMBAR KAÇ YAŞINDA?

2002 doğumlu Eylül Tumbar, İzmirlidir. Sinema ve dizi film oyuncusu Eylül, İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü mezunudur. Genç oyuncu Netflix'te yayınlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?dizisiyle üne kavuştu. Oyuncu şuanda Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde başrol oynuyor. 

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ'IN OYUNCU KADROSU 

  • Hakan Yılmaz,
  • Selen Soyder,
  • Eylül Tumbar,
  • Enes Koçak,
  • Berat Yenilmez,
  • Hivda Zizan Alp,
  • Yonca Şahinbaş
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Zeynep25 Temmuz 2023 15:45

Eylül Tumbarın burcu ne ?

Sonraki Haber Yükleniyor...