Tgrt Haber

Teşkilat'ta Deniz Baysal'ın yerine gelen isim belli oldu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
07 Eylül 2023 08:45 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 09:40
Teşkilat'ta Deniz Baysal'ın yerine gelen isim belli oldu!

TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisinin yeni sezon çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Dizinin başrol oyuncusu Deniz Baysal'ın yerine gelen oyuncu ise belli oldu.

3 sezon boyunca başrolünde Murat Yıldırım​ ve Deniz Baysal​'ın yer aldığı yer aldığı Teşkilat​'ın yeni sezonunda Deniz Baysal yer almayacak. Diziye yeni sezonda Sarp Levendoğlu ve Tuğçe Açıkgöz gibi isimler dahil oldu. Deniz Baysal'ın yerine gelen oyuncunun ismi de açıklandı. 

TEŞKİLAT DİZİSİNDE DENİZ BAYSAL'IN YERİNE GELEN İSİM BELLİ OLDU 

3 sezon Teşkilat dizisinde rol alan Deniz Baysal'ın ayrılmasının ardından yeni oyuncu arayışları başladı. Sonunda dizinin yeni oyuncusu için Aybüke Pusat‘la anlaşıldı. Pusat dizide Dışişlerinde özel bir birimin yöneticisi ve Uzay’la (Serdar Yeğin) da yakın temas halinde olan Neslihan’ı oynayacak. Başta dizinin yeni kadın oyuncusunun adı Canan olarak belirlenmiş, daha sonra ise rolün adı Neslihan olmuştu.

Teşkilat'ta Deniz Baysal'ın yerine gelen isim belli oldu!

AYBÜKE PUSAT'IN YENİ ROLÜ NE?

Neslihan rolüyle izleyici karşısına çıkacak Aybüke Pusat'ın dizide babası Çetin eski bir büyükelçidir. Çok iyi eğitimli Neslihan, Bosna’da Ömer (Murat Yıldırım) sayesinde saldırıdan kurtulmuştur. Bosna’daki saldırı sonrasında düşmanla sahada da mücadele edebilecek bir ekip kurulması kararı alınır. Neslihan‘ın bu yeni ekibi kurma görevini üzerine alır.

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İbrahim Özçınar 7 Eylül 2023 23:29

Heyecanla Bekliyorum Hemen Başlasın Çok Özledim

Murat kosif 7 Eylül 2023 18:11

Bu kız beceremez daha önce aşk dizisidinde oynamıştı tutmamış burda hiç yapamaz

Sonraki Haber Yükleniyor...