Tgrt Haber

Teşkilat'tan ayrılan Deniz Baysal'ın yeni dizisi belli oldu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
24 Ağustos 2023 11:25 - Güncelleme : 24 Ağustos 2023 12:04
Teşkilat'tan ayrılan Deniz Baysal'ın yeni dizisi belli oldu!

TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisine yeni sezonda veda eden oyuncu Deniz Baysal'in yeni projesi belli oldu. Kadınlarının hayatlarının anlatılacağı dizi Show TV ekranında yayınlanacak.

Üç sezon boyunca TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisinde başrol oynayan Deniz Baysal’a ayrılık kararının ardından teklif üzerine teklif yağmıştı. Yeni sezon için görüşmeler yapan oyuncu, sonunda kararını verdi. Deniz Baysal yeni dizisinde Devrim Özkan ile oynayacak. 

DENİZ BAYSAL'IN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU 

Başarılı oyuncu Üvey Hayat” kod adlı ismi Ne Gemiler Yaktım olarak değiştirilen dizide başrol oynayacak. Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu yazdığı dizide Deniz Baysal “Rengin” adlı bir kız çocuğu annesi olan “Yasemin” karakterini oynayacak. Henüz yönetmeni belli olmayan dizi Show TV’de seyirciyle buluşacak. İki kadının sarsıcı hikâyesini konu alan “Ne Gemiler Yaktım”da Fidan rolüne ise Devrim Özkan oynayacak. Dizide Sezen Aksu şarkılarına yer verilecek.

Teşkilat'tan ayrılan Deniz Baysal'ın yeni dizisi belli oldu!

DENİZ BAYSAL KİMDİR?

5 Nisan 1991 İzmir doğumlu Deniz Baysal, 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev aldı. İlk olarak, 2011 yılında FOX'ta yayımlanan Derin Sular, Bitmeyen Şarkı ve Babalar ve Evlatlar gibi bazı dizilerde roller aldı. Baysal'ın popülerliğini arttıran ilk projesi ise Kaçak Gelinler oldu.

DENİZ BAYSAL DİZİLERİ 

 Kayıp Şehir,

Söz,

Rüzgarın Kalbi,

Beyaz Yalan,

Fazilet Hanım Kızları, 

Kaçak Gelinler

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...