Tgrt Haber

TRT1 dizisi Teşkilat'a yeni oyuncu! Dönem dizilerinin aranan ismi oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
02 Eylül 2023 16:01 - Güncelleme : 03 Eylül 2023 12:12
TRT1 dizisi Teşkilat'a yeni oyuncu! Dönem dizilerinin aranan ismi oldu

TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosunda değişiklik olacak. Başrol oyuncusu Deniz Baysal'ın ayrılmasının ardından diziye yeni oyuncular dahil oldu.

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat, 4. sezon hazırlıklarına devam ediyor. 2 sezon içinde Teşkilat dizisinden iki başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ayrıldı. 4. sezonu yakın bir zamanda başlayacak diziye yeni oyuncular dahil oldu. 

TEŞKİLAT'IN YENİ OYUNCUSU SARP LEVENDOĞLU OLDU 

Teşkilat dizisinde Pehlivan” lakaplı İbrahim karakteri için Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan Sarp Levendoğlu teklif gitti. Jandarma özel harekatta görev alırken istihbaratın kurulacak yeni ekibine alınan İbrahim rolü için Sarp Levendoğlu’nun imza aşamasına olduğu öğrenildi. Levendoğlu son olarak “Gecenin Ucunda”nın ardından “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinin son bölümlerinde rol almıştı.

TRT1 dizisi Teşkilat'a yeni oyuncu! Dönem dizilerinin aranan ismi oldu

“Teşkilat”ta Levendoğlu’nun oynayacağı İbrahim, fazla konuşmayı sevmeyen, tek yumrukta kapı kıran, aynı zamanda her türlü motorlu taşıtı kullanabilen, keskin bir nişancıdır ve yağlı güreş konusunda da ustadır. Teşkilat için titiz bir cast çalışması yapılıyor. 

TEŞKİLAT'IN KADIN BAŞROLÜ KİM OLDU?

Diğer karakterleri için de görüşmelerin sürdüğü fenomen dizinin yeni kadın başrol karakteri Canan için ise çok sayıda ünlü oyuncuyla görüşüldü, kiminle el sıkışılacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Kulislerden sızan bilgiye göre TRT’nin fenomen dizisinin yeni başrolünün karakter adı Canan olacak. Dış İşleri’nde üst düzey bir bürokrat olan Canan, diziye kardeşi Cihangir, babası Çetin’le beraber diziye katılıyor. Murat Yıldırım, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin ve Ebru Nil Aydın’ın devam ettiği diziye başka yeni karakterler de katılacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ertuğrul Bingöl 12 Eylül 2023 22:01

Bende rolalmakistiyorym

Yelda 6 Eylül 2023 23:33

Başka oynayacak kişi bulamamislar mi oyunculuğunu hiç begenmedigim kisi

Hakan 3 Eylül 2023 00:49

Sarp varsa izlenmez rollere çok yapmacık ve abartılı giriyor

Sonraki Haber Yükleniyor...