Tgrt Haber

Adaylık ilanında yüzü neden asıktı? Meral Akşener canlı yayında açıkladı

07 Mart 2023 21:32 - Güncelleme : 07 Mart 2023 22:25
Adaylık ilanında yüzü neden asıktı? Meral Akşener canlı yayında açıkladı

Saadet Partisi genel merkezinin önünde Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığının ilanı sırasındaki yüz ifadesiyle gündem olan İYİ Parti lideri Meral Akşener, katıldığı bir canlı yayında 'Yüzünüz neden asıktı?' sorusuna cevap verdi.

Ankara​'daki baş döndüren trafiğin ardından Saadet Partisi'nin genel merkezinde gerçekleşen Altılı Masa​ toplantısından sonunda aday çıktı. Toplantıya ev sahipliği yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı’nın adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu duyurdu. Karamollaoğlu'ndan sonra CHP lideri konuşmasını yaparken masadan ayrılıp sonra geri dönen İYİ Parti lideri Meral Akşener’in yüz ifadesi oldukça dikkat çekti. Yüzünün asık olduğu görülen Akşener toplantının ardından düzenlenen yemeğe de katılmadı.

"TUHAF BİR IŞIK GELDİ"

İYİ Parti liderine katıldığı bir canlı yayında dün aday açıklanırkenki yüz ifadesi soruldu. Akşener soruyu, "Samimi söylüyorum, o paltolu olarak, üzerimde palto varken Temel Bey'in yaptığı konuşma ve Kemal Bey'in esnasında yaptığı konuşmaya baktığınızda tuhaf bir ışık gelmiş. Dolayısıyla sonra paltomu çıkarmışım, hepimiz dizilmişim, orada bir sorun yok ışıkta. Ben aslında herhangi bir mutsuz vesaire durum yok. İmza koymuşum ben. Öyle şey olur mu?" şeklinde cevap verdi.

YEMEĞE NEDEN KATILMADI?

İYİ Parti lideri, adaylık ilanı sonrası düzenlenen yemeğe neden katılmadığına ilişkin soruya ise, "Temel Bey'e, 'Nolur beni affedin bacaklarım titriyor, üstümü başımı değiştirip dinleneyim' dedim. Hele ki Saadet Partisi'nin yemek menüleri harikadır" diyerek cevap verdi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...