Tgrt Haber

Son dakika: AK Parti İstanbul Kocasinan seçim bürosuna silahlı saldırı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
21 Nisan 2023 23:54 - Güncelleme : 22 Nisan 2023 00:24

Son dakika haberi: AK Parti'nin İstanbul Kocasinan'daki seçim bürosuna silahlı saldırı düzenlendi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe yaptığı paylaşımda söz konusu saldırının ardından herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığını duyurdu. İhlas Haber Ajansı muhabiri Veysel Gökçegöz aldıkları ilk bilgiye göre söz konusu saldırının motosikletle gelen 2 şahıs tarafından yapıldığını ifade etti.

AK Parti​'nin İstanbul​'un Bahçelievler​ ilçesindeki Kocasinan​ mahallesinde seçim bürosuna silahlı saldırı düzenlendi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe​ yaptığı paylaşımda söz konusu saldırının ardından herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığını duyurdu. Konunun takipçisi olacaklarını ifade eden Kabaktepe ayrıca sükunet çağrısı yaptı.

Osman Nuri Kabaktepe yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Bahçelievler Kocasinan İrtibat Büromuz önünde gerçekleşen silahlı saldırı girişimini şiddetle kınıyor, konunun hukuk karşısında takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum.  Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmaması en büyük tesellimiz.Bizler bu saldırılara fırsat vermeyecek ve hemşehrilerimizle tam bir demokrasi havası içerisinde buluşmaya devam edeceğiz.

https://twitter.com/osmannnurika/status/1649513010740723712

İhlas Haber Ajansı Muhabiri Veysel Gökçegöz TGRT Haber’ bağlanarak şu ifadeleri kullandı;

AK Parti seçim bürosuna silahlı saldırı düzenlendi. İlk bilgilere göre 2 şahsın motosiklet ile gelerek silahlı saldırı düzenlendiği bilgisini aldık. O sırada vatandaşların da seçim bürosunda olduğunu öğrendik. Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürürken herhangi bir can kaybı veya yaralı yok. 

AK PARTİ ÇUKUROVA İLÇE BAŞKANLIĞINA SİLAHLI SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ

20 Nisan'da Adana'da, AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı'nın depremler nedeniyle tedbiren boşaltılan binasına pompalı tüfekle ateş edilmişti. Binaya tüfekle ateş eden 24 yaşındaki şüpheli E.K, polis ekiplerince yakalanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...