Tgrt Haber

AK Parti'den Baykar'a teşekkür! Vergi rekortmeni olmuşlardı

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Ağustos 2024 16:00 - Güncelleme : 29 Ağustos 2024 16:13
AK Parti'den Baykar'a teşekkür! Vergi rekortmeni olmuşlardı

Türkiye'nin 2023 gelir vergisi rekortmeni, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar olurken, ikinci sırada ise Haluk Bayraktar yer aldı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Baykar'a teşekkür paylaşımı yaptı. Çelik "Vergi rekortmenleri listesinin başındaki Baykar Yöneticileri Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar’ın ortaya koyduğu başarı, ülkemizin gelecek vizyonunun, özgüveninin ve azminin sembollerinden olmuştur, takdire şayandır” dedi.

Türkiye​'nin 2023 gelir vergisi​ rekortmeni, Baykar​ Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar​ olurken, ikinci sırada ise Haluk Bayraktar​, yer aldı. AK Parti Sözcüsü Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, vergi rekortmenleri listesi başındaki Baykar Yöneticileri Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar’a teşekkür etti.

Çelik, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Çalışarak, üreterek ve vergi vererek ülkemize katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Vergi rekortmenleri listesinin başındaki Baykar Yöneticileri Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar’ın ortaya koyduğu başarı, ülkemizin gelecek vizyonunun, özgüveninin ve azminin sembollerinden olmuştur; takdire şayandır.

AK Parti'den Baykar'a teşekkür! Vergi rekortmeni olmuşlardı - 1. Resim

Bu başarı, Türkiye’nin geleceğine üreterek katkıda bulunmak isteyen tüm gençlerimize örnek teşkil etmektedir. Bu başarı hikayesi, hem vergileriyle hem de ürettikleri yüksek katma değerli inovatif ürünleri ile milli güvenliğimize katkının ve milli teknoloji hamlesinin simgesidir. Bu başarı öyküsüne yalan yanlış iddialarla saldıranların ve bu katkıları zedelemeye çalışanların yaptıkları tek şey, bu ülkenin başarılarından rahatsızlık duymaktır. Bu tip yalan yanlış sözler üretenlerin, aynı zamanda Türkiye’ye ait her gelişmeden de rahatsız olmaları tesadüf değildir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...