Tgrt Haber

Bahçeli'den yerel seçim mesajı: 31 Mart'a kadar durmayacağız

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
30 Ocak 2024 11:03 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 11:14

MHP lideri Devlet Bahçeli, 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi. Yol haritalarının hazır olduğunu söyleyen Bahçeli, "31 Mart’a kadar durmayacağız, yılmayacağız" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli​, partisinin grup toplantısında gündeme ve 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul’daki kilise saldırısının ardından provokasyonlara karşı uyarıda bulunan Bahçeli, 31Mart seçimlerine kadar provokasyon ortamını canlı tutmayı, Türkiye'nin sinir uçlarıyla oynamayı planlayan karanlık ellere karşı dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

"CHP'YE 'DEM'LENMEK İYİ GELMEDİ"

CHP​ Genel Başkanı Özgür Özel'e de DEM Parti ile ittifak temasları üzerinden tepki gösteren Bahçeli, "Demlenmek CHP'ye iyi gelmedi. PKK bu ittifakın neresinde? DEM'cileri savunman sırf ittifaktan mı? İhanetin ittifakı değil ancak imhası olur. Özgür bey ittifakı kimlere tesis edecek? Kılıçdaroğlu'nun izini silmesi neresi Türkiye İttifakı. Bilinmelidir ki DEM'den medet umanların sonu sandıkta hüsrandır" dedi.

Bahçeli'den yerel seçim mesajı: 31 Mart'a kadar durmayacağız

"31 MART'A KADAR DURMAYACAĞIZ"

MHP​'nin 31 Mart’a canla başla, heyecanla hazırlandığının altını çizen MHP lider, "Geçtiğimiz pazar günü Mersin açık hava toplantımız muhteşem bir katılımla gerçekleşmiştir. Dostlar sevinmiş, düşmanlar çatlamıştır. Herkesin gözü kulağı Mersin’e çevrilmiştir. Mersin’in talihi açılmış, solgun yüzlere canlılık gelmiştir. Hiçkimse yanlış hesap yapmasın, Mersin bizim, Türkiye hepimizindir. Mersin’de demlenmiş CHP’ye fırsat yoktur. Mersin açık hava toplantımıza katılan her vatandaşıma teşekkür ediyor, hep birlikte başaracağımıza gönülden inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'den yerel seçim mesajı: 31 Mart'a kadar durmayacağız

"YÖNETİMLERİ KÖHNE SİYASETTEN KURTARACAĞIZ"

Çok çalışacaklarını, hiçbir mazerete sığınmadan geceyi gündüze katacaklarını söyleyen Bahçeli, "31 Mart’a kadar durmayacağız, yılmayacağız. Yerel yönetimleri köhne siyasetten kurtaracağız. Şehirlerimizi büyüteceğiz. Yol haritamızı hazırladık, rotamızı çizdik. Çırpınışları boşuna, 31 Mart’ta hepsinin bileğini sandıkta bükeceğiz. Camide, cemevinde, duada, dilekte, gönülde, kalpte, Anadolu’nun her yerinde insanımızla kucaklaşacağız" diye konuştu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...