Tgrt Haber

Bakan Fidan Begay ile görüştü: Bölgesel iş birliği mesajı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı
13 Haziran 2024 18:10 - Güncelleme : 13 Haziran 2024 19:55

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Begay ile görüştü. Görüşmede, bölgesel iş birliği mesajları verilerek, iki ülke arasındaki bağların güçlendirilmesine vurgu yapıldı. Bakan Fidan temasları kapsamında Makedonya Dışişleri Bakanı ile de görüştü...

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan​ diplomasi trafiğini sürdürüyor. Bakan Fidan Arnavutluk​ Cumhurbaşkanı Bayram Begay ile bir araya geldi.

Bakanlık, X sosyal medya hesabından, Kuzey Makedonya​'nın başkenti Üsküp​'te yapılan Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi öncesinde Fidan ve Begay'ın görüştüğü bilgisini paylaştı.

BÖLGESEL İŞ BİRLİĞİ MESAJI

Arnavutluk Cumhurbaşkanı Begay, X hesabından yaptığı paylaşımda, iki ülke arasındaki bağların güçlendirilmesi ve bölgesel işbirliğinin teşvik edilmesine yönelik Bakan Fidan ile verimli görüşmeler yaptıklarını kaydetti.

MAKEDONYA DIŞİŞLERİ BAKANI İLE DE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kuzey Makedonya Dışişleri Bakanı Bujar Osmani ile bir araya geldi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kuzey Makedonya’ya da temaslarını sürdürüyor. Bakan Fidan, başkent Üsküp’teki Güney Doğu Avrupa Ülkeleri Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi marjında Kuzey Makedonya Dışişleri Bakanı Bujar Osmani ile görüştü.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...