Tgrt Haber

Bakan Koca sosyal medyadan paylaştı: Yaralarımızı Sarıyoruz

Editör: Hüseyin Can Yosuntaş / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 May 2023 09:12 - Güncelleme : 25 May 2023 11:19

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Defne Devlet Hastanesi'nde Defne ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Bakan Koca, hastanenin 2 hafta içerisinde cerrahi operasyonlara başlayacağını açıkladı.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş​ merkezli depremler sonrasında yapımına başlanan 2 ay içerisinde tamamlanan Defne Devlet Hastanesi​'nde Sağlık BakanıFahrettin Koca​ Defne ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi. 

İhlas Haber Ajansının haberine göre, Hastanenin 2 hafta içinde cerrahi operasyonlara başlanacağını söyledi. Bakan Koca, Polikliniklerini gezerek muayene olmaya gelen hastaların sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “Defne Devlet Hastanemizde Defne ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldik. Hizmetten memnunlar. Onlar bizden razı, biz de onlardan. Yaralarımızı sarıyoruz” ifadelerini kullandı. Bakan Koca, Defne Devlet Hastanesinde MHRS randevularının 22.00’ye kadar açık olduğunu hatırlatarak, 17 branşta 22 poliklinik hizmeti verildiğini söyledi. Defne Devlet Hastanesinde ilk gün 401, ikinci gün ise 950 hastaya bakıldı. İlk iki günde toplam 332 vatandaşa acil sağlık hizmeti verildi. 196 görüntüleme ve 247 laboratuvar tetkiki yapıldı.’’ şeklinde paylaştı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...