Tgrt Haber

Bakan Nebati’den Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Bilge Yılmaz’ cevabı! Kılıçdaroğlu ve Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşarak sordu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
04 May 2023 13:31 - Güncelleme : 04 May 2023 13:52
Bakan Nebati’den Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Bilge Yılmaz’ cevabı! Kılıçdaroğlu ve Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşarak sordu

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından “Nureddin Nebati mi, Bilge Yılmaz mı?” mesajıyla paylaşılan bir göndermeyi beğenmesi üzerine konuşan Nebati, "İki resim karşılaştırmayla ekonomi yönetilmez" ifadesini kullandı. Sosyal medya hesabı üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşan Bakan Nebati "Sizler ülkeyi trollleriniz ile mi yönetmeye adaysınız?" sorusunu sordu.

Türkiye​ 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 10 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen sandık başına giderek oyunu kullanacak. Kritik seçimler öncesinde CHP​ Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu​ sosyal medya hesabından beğendiği gönderi ile seçimlerin kazanılması durumunda oluşturulacak kabineye dair sinyal verdi.

Twitter'da İyi Haber kullanıcı adlı bir hesaptan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati​ ve İyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz'ın yer aldığı bir fotoğraf “Nureddin Nebati mi? Bilge Yılmaz mı?” mesajıyla paylaşılmış; Kılıçdaroğlu bu paylaşımı beğendi.

Bakan Nebati’den Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Bilge Yılmaz’ cevabı! Kılıçdaroğlu ve Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşarak sordu

Bugün konuşan ve Kılıçdaroğlu'nun beğenisine cevap veren Nebati, “Beni karşılaştırdığın kişi, ekonomiyi teslim etmeyi düşündüğün kişi faizi artıracak mı, artırmayacak mı, çık bunu söyle. Ekonomi öyle iki fotoğraf koyup, kötü duruşu gösteren bir fotoğrafı koyup, ‘bu mu yönetir bu mu yönetir’ diyecek kadar trolleşen söylemle yönetilmez” dedi.

“SİZLER BU ÜLKEYİ TROLLERİNİZ İLE YÖNETMEYE ADAYSINIZ”

Nebati ayrıca sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşarak şu ifadeleri kullandı.

Bu iki fotoğrafı yan yana koyup “hangisini seçersiniz” diye sorsam, bu bir troll yaklaşımı olur değil mi? Sizi her şeyden evvel yaşınıza, konumunuza ve aday olduğunuz makama yakışacak tavırlara davet ediyorum. Ve bir de soru sormak istiyorum: Sizler ülkeyi de sosyal medyadaki trolleriniz ve bot hesaplarınızla mı yönetmeye adaysınız, yoksa insan haklarına saygılı, demokratik bir seçim​ sürecinden mi yanasınız?

https://twitter.com/NureddinNebati/status/1654067220425654277

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
yasin 4 Mayıs 2023 13:52

#EskiUzmanÇavuşlar

Sonraki Haber Yükleniyor...