Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Twitter' acemiliği! Profil fotoğrafını 1 saatte 2 kez değiştirdi, mavi tikini kaybetti!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
04 May 2023 11:41 - Güncelleme : 04 May 2023 11:52
Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Twitter' acemiliği! Profil fotoğrafını 1 saatte 2 kez değiştirdi, mavi tikini kaybetti!

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter'da yaptığı değişiklik mavi tikini kaybetmesine yol açtı. Kılıçdaroğlu 1 saat içinde iki kez profil fotoğrafını değiştirmesi ile Twitter kurallarını ihlal ederek mavi tikini kaybetti.

14 Mayıs’taki kritik seçimlere 10 gün kaldı. Cumhurbaşkanı adayları seçim​ çalışmalarını hızlandırırken vatandaşlara seçim vaatlerini dile getiriyor. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Cumhurbaşkanı adayları gerek mitingleri gerek ise seçim propagandasını gerçekleştiriyor. Bu isimlerden biri de CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu​.

MAVİ TİKİNİ KAYBETTİ..

Ancak Kılıçdaroğlu’nun yaptığı yanlış sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın profil fotoğrafını güncellemesinin ardından Kılıçdaroğlu da 1 saat içinde iki kez fotoğrafını değiştirdi.

Kılıçdaroğlu’nun bu hamlesi Twitter yasalarına göre kural ihlali demek. Kılıçdaroğlu’nun peş peşe fotoğrafını değiştirmesi mavi tikinin bir süreliğine iptaline yol açtı. 1 saat içinde 2 kez profil fotoğrafı güncelleyen Kılıçdaroğlu, yaptığı kural ihlaliyle mavi tikini kaybetti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...