Tgrt Haber

CHP'den, tutuklanan Merdan Yanardağ'a ziyaret kararı! Heyet oluşturuldu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
28 Haziran 2023 18:38 - Güncelleme : 28 Haziran 2023 18:40
CHP'den, tutuklanan Merdan Yanardağ'a ziyaret kararı! Heyet oluşturuldu 

Terörist elebaşı Öcalan'ı övdüğü iddiasıyla tutuklanan Merdan Yanardağ'a CHP sahip çıkamaya devam ediyor. Dün yaptığı paylaşımla Yanardağ'a sahip çıkan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez de ziyarete kararı aldı. 

Kendi kanalında katıldığı bir programda bebek katili Abdullah Öcalan'a methiyeler dizdiği iddiasıyla "Terör örgütü propagandası yapmak" suçlarından tutuklanan Merdan Yanardağ​'a CHP​'den destek sürüyor. Dün akşam yaptığı paylaşımla tutukluluk kararının 'utanç verici' olduğunu öne süren Kılıçdaroğlu bu sefer heyet kurup ziyaret kararı aldı. 

Konu hakkında açıklama yapan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Yanardağ için heyet oluşturduğunu söyledi. 

Sarıgül yaptığı açıklamada, "CHP Yanardağ için heyet oluşturdu Kılıçdaroğlu arkadaşları görevlendirdi. Ben de o heyet içindeyim. Merdan Yanardağ’ı ziyaret edeceğiz" dedi.  

NE OLMUŞTU? 

Geçtiğimiz hafta, kendi kanalında katıldığı bir programda bebek katili Abdullah Öcalan'a methiyeler dizdiği iddiasıyla "Terör örgütü propagandası yapmak" suçlarından gözaltına alınan gazeteci Merdan Yanardağ tutuklanmıştı. 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...