Tgrt Haber

DSP, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına kapıları kapattı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
09 Mart 2023 07:54 - Güncelleme : 09 Mart 2023 07:57
DSP, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına kapıları kapattı

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı’nı ve Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’na kapıları kapatan Aksakal, “Ülkenin bekasını sıkıntıya sokacak bazı girişimler varsa DSP o çalışmaların içinde değil kenarında dahi olmaz” dedi.

Türkiye seçim atmosferine girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim tarihi olarak 14 Mayıs’ı bir kez daha işaret etmesi ile artık sandığa gitmeye sayılı günler kaldı. 6’lı Masa tartışmaların ve görüşme trafiğinin ardından bir kez daha bir araya geldi ve cumhurbaşkanı adayı olarak CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçti. Kılıçdaroğlu seçim çalışmaları için start verirken kendi adaylığını destekleyecek olan partiler ile görüşme trafiğine başlayacak. Olası HDP ziyareti öncesi Kılıçdaroğlu’nun adaylığına Demokratik Sol Parti kapıları kapattı.

DSP, KILIÇDAROĞLU’NUN ADAYLIĞINA KAPILARI KAPATTI

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal katıldığı bir yayında Millet İttifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ilişkin soruya cevap verdi. Aksakal "Millet İttifakı'nı ve Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek misiniz?" sorusuna, "Ülkenin bekasını sıkıntıya sokacak bazı girişimler varsa DSP o çalışmaların bırakın içinde olmayı kenarında dahi olmaz" cevabını verdi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...