Tgrt Haber

Ekrem İmamoğlu ‘değişim’ sorusuna cevap vermedi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
18 Temmuz 2023 13:30 - Güncelleme : 18 Temmuz 2023 13:31
Ekrem İmamoğlu ‘değişim’ sorusuna cevap vermedi!

Son dakika haberi: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir gazetecinin kendisine yönelttiği ‘değişim’ sorusuna cevap vermekten kaçındı. 

CHP’de ‘değişim’ çağrıları gölgesinde kurultay​ hazırlıkları sürüyor. Kendisini istifaya çağıranlara karşı CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu ‘yenilenme’ şeklinde cevap verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başını çektiği grup ‘değişim’ için ısrarda bulunurken gözler yapılacak olan kurultaya çevrildi.

İMAMOĞLU ‘DEĞİŞİM’ SORUSUNA CEVAP VERMEDİ

Değişim​ isteyenlerin sayısı gün geçtikçe artarkenİmamoğlu’nun gazetecilerin sorusunu cevapsız bırakması dikkat çekti. “İktidar için değişim” sloganı ile açtığı vatandaşların görüş ve önerilerini topladığı internet sitesi hakkındaki soru üzerine “Bu konuya girmeyeceğiz” cevabı verdi.

Kendisine açılan yeni dava ile ilgili soru üzerine İmamoğlu “İstanbul’da hukuka dair söylenecek çok şey var. Belki hem şehrimizi hem ülkemizi hem siyasi ortamımızı değerlendirecek konuşmaları çok geçmeden belki birkaç hafta içinde sizlerle oturur değerlendiririz” dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...