Tgrt Haber

Hamza Dağ'dan yerel seçim mesajı: İzmir’i eşsiz hale getireceğiz

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Mart 2024 13:40 - Güncelleme : 04 Mart 2024 13:46
Hamza Dağ'dan yerel seçim mesajı: İzmir’i eşsiz hale getireceğiz

Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, gece gündüz çalışacaklarını söyleyip, "Ben İzmir için elimi değil, gövdemi ortaya koyuyorum" dedi.

Cumhur İttifakı'nın İzmir​ Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ​, yerel seçimde başarılı olmaları dahilinde şehir planlamalarında mimar ve mühendis meslek gruplarıyla birlikte çalışacaklarını aktardı.

"BİRÇOK ESERE İMZA ATACAĞIZ"

Kent için ortaya koyduğu projelerinin tümünde mimar ve mühendislerle mesai harcayacağına dikkat çeken Hamza Dağ şu ifadeleri kullandı:

"Evet, İzmir’imizde şu an saymakla bitiremeyeceğimiz birçok esere imza atacağız ama peki ya burada, Bayraklımız için neler yapacağız? Yeni çevreyolunu inşa ederek Menemen-Bayraklı arasında trafikte kalma süresini 10 dakikaya düşüreceğiz. İZBAN’ı Çiğli, Konak, Gaziemir ve Torbalı’da yapacağımız gibi Bayraklı’da da yerin altına alacağız. Bayraklı​ Smyrna Meydanı’na köprülü kavşak inşa edeceğiz. Altınyol Caddesi üzerine yapacağımız battı çıktı ile, Bayraklı’yı denizle buluşturacağız. Şehir Hastanesi-Altınyol bağlantı yolu, Bayraklı -Karşıyaka Dağ Yolu gibi yeni alternatif yollar açacağız. Bayraklı-Turan bölgesine İzmir bahçesi kazandıracağız...

Hamza Dağ'dan yerel seçim mesajı: İzmir’i eşsiz hale getireceği - 1. Resim

"YILIN HER GÜNÜ HER SAATİ MESAİ HARCAYACAĞIZ"

Şehir genelinde doğalgaz altyapısını genişletecek, ilçemizdeki doğalgaz altyapı çalışmalarının önündeki engelleri de hızlıca kaldıracağız. Bunların hepsini birlikte yapacağız. Bir projede birinizle, bir başkasında diğerinizle çalışacağız. Sahada çalışmaya imkan bulamadıklarımızla da masada çalışacağız. Mutlaka ama mutlaka mimarlarımızla, mühendislerimizle 365 gün 6 saat mesai harcayacağız. Ben İzmir için elimi değil, gövdemi ortaya koyuyorum. Ve size söz veriyorum, şehrimiz için taş üstüne taş koyan herkesin en büyük destekçisi olacağım"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...