Tgrt Haber

'Hiç seçim kaybetmedim' diyen İmamoğlu'na CHP'li Öztrak'tan jet cevap

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
22 Haziran 2023 18:29 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 18:32
'Hiç seçim kaybetmedim' diyen İmamoğlu'na CHP'li Öztrak'tan jet cevap

Seçimlerin ardından 'değişim' çağrısında en ön safta yer alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, çağrısını yineledi. Gazetecinin, "Siz genel başkan olsanız kaç seçim kaybettiğinizde bırakırsınız?" sorusuna "Kişisel seçimlerim itibariyle kaybetme deneyimim olmadığı için sorunuza cevap veremeyeceğim" cevabını veren İmamoğlu'na CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan jet karşılık geldi.

Seçimlerin ardından CHP​'de 'değişim' kavgası bitmek bilmiyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu​ ile başlayan 'değişim' rüzgarı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 'başkaldırısı' ile devam etti. 

İmamoğlu, Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan "İstanbul'da Hizmette 4 Yıl Sunumu" isimli programda gazetecilerin sorularını cevaplayan Ekrem İmamoğlu, "Siz genel başkan olsanız kaç seçim​ kaybettiğinizde bırakırsınız?" sorusuna "Biraz iğneli bir soru olsa da açıkçası kişisel seçimlerim itibariyle kaybetme deneyimim olmadığı için sorunuza cevap veremeyeceğim" dedi. 

CHP'DEN İLK TEPKİ: SEÇİMLERİ PARTİMİZ KAZANIR 

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, MYK toplantısının ardından basına açıklamalarda bulundu. Basın toplantsının sonunda kendisine Ekrem İmamoğlu'nun bu sabah yaptığı açıklamada kullandığı "Seçim kaybetme tecrübem yok" ifadesinin sorulması üzerine Öztrak, "Seçimleri partimiz kazanır, partimiz kaybeder" diyerek cevap verdi. 

TANJU ÖZCAN KARARI 

Öztrak, geçtiğimiz günlerde disiplin cezasını tamamlamasıyla CHP'ye geri dönen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini de açıkladı.   

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...