Tgrt Haber

Ekrem İmamoğlu'ndan 'bozkurt' yorumu: Hakkımız yendi, sahada hakkımızı alacağız

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
06 Temmuz 2024 17:33 - Güncelleme : 06 Temmuz 2024 17:37
Ekrem İmamoğlu'ndan 'bozkurt' yorumu: Hakkımız yendi, sahada hakkımızı alacağız

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, UEFA'nın bozkurt işareti yaptığı için Merih Demiral'a verilen cezayla ilgili ilk kez yorumda bulundu. İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hakkımız yendi, sahada hakkımızı alacağız" dedi.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) Avustralya'ya attığı gol sonrası 'bozkurt' işareti yaparak sevinen Merih Demiral​'a 2 maç men cezası vermesine tepkiler gelmeye devam ediyor.

UEFA​'nın skandal kararına bir tepki de İstanbul Büyükşehir Belediye BaşkanıEkrem İmamoğlu​'ndan geldi. Bu konudaki sessizliğini bozan İmamoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 

"KALBİMİZ SİZİNLE ATIYOR, 86 MİLYON SİZİNLE"

İmamoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Hakkımız yendi, sahada hakkımızı alacağız. Türk Milli Futbol takımımıza büyük güven duyuyoruz, bu gece Hollanda karşısında başarılar diliyorum. Tutkuyla sevdiğimiz güzel ülkemize bayram yaşatmanız dileğiyle, kalbimiz sizinle atıyor. 86 milyon sizinle"

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...