Tgrt Haber

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na zehir zemberek sözler: Problemi Türkiye Yüzyılı ve TOGG

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
01 Kasım 2022 11:50 - Güncelleme : 01 Kasım 2022 13:56

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı uyuşturucu iddialarına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tepki gösterdi. Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu’nun amacının gündemi değiştirmek olduğunu söylerken “Bu ana muhalefet genel başkanına yakışmaz” ifadelerini kullanırken “Problemi Türkiye Yüzyılı, TOGG” şeklinde konuştu.

CHP​ Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soyluarasında tansiyon yükseldi. CHP liderinin ‘uyuşturucu ticareti’ iddialarına sert sözlerle cevap veren Bakan Soylu konunun yargıya taşındığı hatırlattı. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğu yineleyen Bakan Soylu, Türkiye'de iftira siyasetinin sona erdiğini söyleyerek CHP liderinin probleminin Türkiye Yüzyılı​ ve TOGG olduğunu ifade etti. 

İçişleri Bakanı, Kılıçdaroğlu'nun iddiaları hakkında şunları söyledi:

Her gün Türkiye'yi yalanlarla, dezenformasyonla karartmaya çalışmaktadır. İnsanımızın gönlünü karartmaya çalışmaktadır. Meclis'te '100'ü aşkın ByLock'çu milletvekili var' dedi. Çıktık 'Yok' dedik. Çıktı Külliye'ye giden CHP'liden bahsetti yalandı. Tutuklu gazetecilerle ilgili liste yayınladı. Yayınladığı listenin terörist listesi olduğu açıktı. Siyaseti yalan üzerine kurmuş bir ana muhalefet partisi başkanıyla karşı karşıyayız.

https://twitter.com/tgrthabertv/status/1587361481620062209

"YALOVA'DA MAHKEME BASTILAR"

Türkiye'de 1960 darbesi yaşandı. Ailelerinden kaç kişi mahkeme bastı. Recep Tayyip Erdoğan'a yasak kondu, Ecevit'e, Demirel'e yasak kondu. Bunlar  Yalova'da mahkeme bastılar, hakime hakaret ettiler.

PROBLEMİ TÜRKİYE YÜZYILI VE TOGG

Sadece o mu? Mersin'de, İstanbul'da belediye terörist. Türkiye'nin her yerinde belediyelere terörist yerleştirdiler. Bunları örtmek için kendi tabanımı yalanlarla başka noktaya çekebilir miyim endişesi içinde. Bu ayıptır. Bu ana muhalefet partisi başkanına yakışmaz. Neymiş, Türkiye cari açığını uyuşturucu ticaretiyle kazanmaya çalışıyor. Türkiye haritasıyla şırınganın yayınladığı dergiler bu dünyada yaşandı. Türkiye'de bundan nasibini almayan kimse kalmadı. Bu uluslararası istihbarat oyunudur. Ana muhalefet partisi başkanı bu oyuna düşmektedir. Problemi Türkiye Yüzyılı, TOGG...

"BUNUN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ"

Türkiye nasıl uyuşturucu ticareti​ yapıyormuş? 1 lirasını ifade edin. Türkiye'de 2016'da uyuşturucuya bağlı ölümlerin sayısı 941'dir, bu sayı 270'e düştü. Türkiye'de uyuşturucuya bağlı ölümler 2006'lı yıllara geldi. Türkiye'de uyuşturucuya karşı hem arz hem talepte mücadele veriliyor. Allah'tan, kuldan utanması yok anlıyoruz. Ama bunu böyle bırakamayız. Bu konuda hem suç duyurusunda bulunduk, hem tazminat davası açacağız. Bu kadar çok pespaye duruma sokağa düşmüşlük denir. Sokağa düşmüş, Allah kurtarsın.

"YAPMADIM DEDİĞİN GÖRÜŞMELERİN TANIKLARI VAR"

FETÖ elebaşı ile görüşmedim dediği görüşmenin yapıp yapmadığını, bunun tanıkları var. Nerede, ne zaman ve kiminle. Bir diş muayenesinde sen kimle bir araya geldin? Burada o tarihte; ki 15 Temmuz girişimi olmadığı anda sen acaba 15 Temmuz girişiminin mottosu olan cümleyi kullandın mı kullanmadın mı?

"YARIN ÖBÜR GÜN BUNUN SES KAYDI ÇIKARSA..."

Büyükelçiler konusunda bir şey söyleyebilirler mi? Yarın öbür gün bunun ses kaydı çıkarsa, bir vatansever bunun ses kaydını mahkemeye gönderirse ne olur? Kılıçdaroğlu bir yalan ve suç makinesidir. Uyuşturucu ticareti suçu karşılıksız kalmayacaktır. Kendi başarısızlığını gölgelemek için yine, yeni, yeniden bir yalana ve iftiraya başvurdu. Peşini bırakmayacağız.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...